Ostatni postój

Rest Stop
2006
4,7 4,1 tys. ocen
4,7 10 1 4070
3,7 3 krytyków
Ostatni postój
powrót do forum filmu Ostatni postój

przegapilam kilkanascie minut filmu i nie wiem, czy bylo wyjasnione, czy tez nie: o co chodzilo z ta rodzina w ogole w autobusie? to rodzina tego zabojcy, po co oni tam stali, robili za sztucznycyh podroznych? i co z tym 'czyms' na koncu autobusu?

ocenił(a) film na 2
aguxd

Nic nie było wyjaśnione. Taka sama zapchajdziura jak motyw z policjantem.

ocenił(a) film na 5
HenryFord

okej, dzieki za info

za kroooooooooootki

aguxd

może ktoś się domyśla o co kaman z tą rodziną? W pewnym momencie stwierdziłam, że to wcześniejsze ofiary (zamordowane oczywiście) tyle, że przerobione na jakieś roboty - stwierdziłam to głównie przez ich ruchy.

ocenił(a) film na 5
anczess

ja pomyslalam, ze moze ten zabojca jest z nimi. ze to ich parking, ich budka. ale tak, wtedy po co ten zabojca by przyjezdzal i odjezdzal. moze wtedy film nie trzymal sie kupy, skoro on bylby na miejscu i ta dziewczyna. w sumie i tak sie nie trzyma kupy, ale mozna by cos jeszcze z niego wyciagnac. :D

aguxd

Także pomyślałam, że on jest z nimi, ale potem okazało się, że nie :)

ocenił(a) film na 5
anczess

byc moze ten watek z rodzina kompletnie nie mial znaczenia. rodzinka byla kopnieta i siedzieli tam i czekali na oklaski, ale powiem, ze mnie zaciekawil, chyba jedyne w tym filmie, pomiajac milion bledow. przypomnialo mi sie, jak ta laska weszla do ich autobusu, jechali dobre kilka minut i wyrzucili ja w tym samym miejscu z ktorego wyjechali :D to bylo zacne.

ocenił(a) film na 5
aguxd

przeczytalam troche tematow i juz wiem co z ta rodzinka w busie i co z tym szalonym drajwerem, jesli ktos sie chce dowiedziec, to zapraszamy do 2 czesci tam sie podobno wszystko wyjasnia. jednak ja nie mam sily by to ogladac po raz drugi.

ocenił(a) film na 4
aguxd

Na końcu filmu, już w trakcie napisów(jak ktoś nie przełączył od razu to widział) jest pokazane jak ta rodzinka zakopuje ciała wykończonych przez zabójcę, więc chyba jednak z nim trzymali.

ocenił(a) film na 3
Albertus

Dokładnie, jest wyjaśnione ale nie dziwie się, że pytacie. Gdyby nie odpowiednia wstawka to też bym zaraz na początku napisów końcowych wyłączył to w piz... :D