jeden z najglupszych horrorw jakie widzialem. nie odsc ze mam wrazenie ze kopiuje iz stara sie kopiowac "wolf creek" [chocby sam plakat] to jeszcze robi to sposb taki ze mialem ochote rozp*****lic telewizor :)
na poczatku bylo posko. niezla muzyka i klimat. ale potem ta muzyka zaczela mnie irytowac a film... cóż mam wrażenie że scenariusz żyje wasnym zyciem... jak jakis sen.. tyle ze jak w filmach typu "w paszczy szalentwa" takie senne pol;atanie jest dobre i straszy... tak tu... szkoda gadac.
motywow jest kilka fajnych [chora rodzinka]
ale fabula nie trzyma sie kupy w 100%
SPOILER
policjant jest idiota i mogl uratowac ta dziewczyne to jest pewne
dziewczyna jest glupia i rowniez [nie pamietam dokladnie tych sytacji, ogladalem dawno, ale nie udalo mi sie wtedy pisac, bo filweb cos sie pieprzyl] z 15 razy mogla go zabic.
akcja z chlopakiem ktorego sama zabila strasznie przewidywalna.
do tego koniec hahahaha royumiem ye yabojca jest kosmita albo duchem? a jesli jest czlowiekeim i umie sie teleportowac, to czemu do cholery ona tez sie nie teleportowala do domu?
ten film moglby by byc krwawy straszny i klimatyczny. moglby byc dobrym horrorem klasy B alew przez silenie sie na jakies udziwnienia i wydluzenia zrobila sie z niego cholernie bezsensownaa papka
nie pamiatam kiedy ostatnio jakis film mnie tak irytowal.
odradzam.