PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36306}

Oszukać przeznaczenie 2

Final Destination 2
2003
6,4 122 tys. ocen
6,4 10 1 121981
4,5 31 krytyków
Oszukać przeznaczenie 2
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 2

Skoro z góry wiadomo co się zdarzy?
Ludzie prawie zginęli - wciąż żyją, ale nie dane jest im żyć, więc i tak umrą. Rzecz w tym chyba w jaki sposób :| Równie dobrze mogę pójść do rzeźnika i popatrzeć jak... sami wiecie...

Czy ten film ma w ogóle fabułę czy składa się tylko z tego jak PRZEZNACZENIE wykańcza naszych bohaterów rozmazując ich na ekranie?

ocenił(a) film na 7
ghost_buster

Sposób jak sobie poradzić z przeznaczeniem. Tego w 1 nie było.

ocenił(a) film na 7
ghost_buster

Osobiście uważam, że już samo oglądanie w jaki sposób scenarzyści postanowili uśmiercić kolejnych bohaterów jest zabawne. I właśnie żeby zobaczyć "co oni jeszcze wymyślą?" oglądałam ten film. Moim osobistym nr 1 jest rozpłaszczenie piętnastolatka szybą. Baaardzo widowiskowe.

pyza1985

Takie samo zdanie mam jak Pusia. Trzeba było zobaczyć co oni tam wymyslili. Motyw z szyba naprade dobry, choć dla mnie lepsza akcja byla z drutem kolczastym robiacym z ciała tego "ćpunka" puzzle.

pepe_25

mnie najbardziej przerazil widok tego pietnastolatka u dentysty, gdy ten mu wiercił w zebie... nie moglam na to patrzec i sluchac tego, bo od razu mnie wszystkie zeby bolały... =)

pyza1985

mnie osobiście parę razy pojawiła się gęsia skórka, mimo, iż wiedziałem co się będzie działo, więc film jak najbardziej warto obejrzeć

pyza1985

też sie zgadzam, mozna sobie popatrzec jak scenarzysci zabijali po kolei bohaterow no i jak podeszli do tej zagadki przeznaczenia, zwlaszcza ze w dwójce bohaterowie umierają w odwrotnej kolejności

ocenił(a) film na 8
kobiety_sa_z_marsa

Film jak najbardziej spoko i wart zobaczenia.