Skoro z góry wiadomo co się zdarzy?
Ludzie prawie zginęli - wciąż żyją, ale nie dane jest im żyć, więc i tak umrą. Rzecz w tym chyba w jaki sposób :| Równie dobrze mogę pójść do rzeźnika i popatrzeć jak... sami wiecie...
Czy ten film ma w ogóle fabułę czy składa się tylko z tego jak PRZEZNACZENIE wykańcza naszych bohaterów rozmazując ich na ekranie?
Osobiście uważam, że już samo oglądanie w jaki sposób scenarzyści postanowili uśmiercić kolejnych bohaterów jest zabawne. I właśnie żeby zobaczyć "co oni jeszcze wymyślą?" oglądałam ten film. Moim osobistym nr 1 jest rozpłaszczenie piętnastolatka szybą. Baaardzo widowiskowe.
Takie samo zdanie mam jak Pusia. Trzeba było zobaczyć co oni tam wymyslili. Motyw z szyba naprade dobry, choć dla mnie lepsza akcja byla z drutem kolczastym robiacym z ciała tego "ćpunka" puzzle.
mnie najbardziej przerazil widok tego pietnastolatka u dentysty, gdy ten mu wiercił w zebie... nie moglam na to patrzec i sluchac tego, bo od razu mnie wszystkie zeby bolały... =)
mnie osobiście parę razy pojawiła się gęsia skórka, mimo, iż wiedziałem co się będzie działo, więc film jak najbardziej warto obejrzeć
też sie zgadzam, mozna sobie popatrzec jak scenarzysci zabijali po kolei bohaterow no i jak podeszli do tej zagadki przeznaczenia, zwlaszcza ze w dwójce bohaterowie umierają w odwrotnej kolejności