Lepiej zrobiony, efekty specjalne... efektowniejsze (masło maślane:))
Aktorzy też wydają się grać nieco lepiej. Są buraki, do których można się przyczepić, np. głupota wszystkich bohaterów. Ale w takich filmach to normalka. Mieli zagrać debili i zagrali. Udało im się to.
Zgadzam się.Dwujka jest owiele lepsza .Jest to najlepszy film jaki kiedy kolwiek widziałam.Po obejrzeniu czułam niedosyt.Wydał sie mi krótki, bo tak szybko sie akcja toczyła.Jedynka niebyła aż tak wciągająca.I te efekty specjalne.Najlepsze jakie widziałam.Już nie moge doczekać sie trzeciej części.Napewno na 3 pójde do kina,bo się opłaca.Gdybym wiedziała ze jest taki fajny to bym poszła do kina na 2.Polecam ten film wszystkim.Cześć
tak? A ja powiem że "dwujka" to nieudana kopia pierwszej części, "owiele" gorsza od pierwszej części, jedyne co podnosi poziom obrazu to efekty specjalne, sceny karamboli itd. "Dwujka" "niebyła" tak wciągająca jak jedynka, nie było motywu jak koleś zamknął się w domku i zabezpieczył się, żeby śmierć go nie dosięgnęła. A na trójkę "napewno" nie pójdę bo akcja odcinania kuponów przestała mnie bawić. A zanim pmoja przedmówczyni pójdzie do kina na trójkę, niech "kiedy kolwiek" zajrzy do słownika bo nie dość że Twoje poglądy to jeszcze styl pisania należałoby zmienić...
zgadzam sie jedynka byla wiele lepsze bardzo lubie tego aktora co gral alexa dewon sawa szkoda ze nie przezyl zawiodlem sie jak sie dowiedzialem a mialem nadzieje ze zagra w dwojce a weź nerwy ludziom psuja zamiast fajnie skonczyc jedynke i wejsc w dwojke ztymi aktorami to jakichs cymbałów dali i w koncu clear tez zginela ale jedyne co jest pozytywne to to ze glowni bohaterowie do ktorych sie rpzyzwyczaja i zwykle udaje im sie wyjsc umieraja to troche jest szokujace zadko kiedy sie to zdarza
rowniez uwazam ze 2jka to nieudolne ciagniecie dalej tej historii. Jedynka to byl swiezy pomysl i to bardzo chwytliwy. 2jke ogladalem tylko 2 razy, a to dla tego ze na poaczaku mialem ja w slabej kopii. Drugi raz bym nie wlaczyl final destination 2, wolalbym za to z 2 razy pierwsza czesc sobie zobaczyc :]
Tu spotykamy sie z sytuacją kiedy 2 czesc jest lepsza od pierwszej co nie jest normalnoscią. Myslałem ze to bedzie kicz jak to najczesciej jest w 2 czesciach.Jednak jestem miło zaskoczony :) Czekam na 3 czesc
ps. Kto mówi ze ten film jest lepszy od 1 to niech zobaczy SAW lub SAW II.
pOzDrO