Ktoś dodaje opis, a nie oglądał filmu? To jest po prostu chore. Czytałem opisy i nie mogę pojąć jak ktoś może pisać takie głupoty.
Chodzi mi o następujące opisy:
-"19-letnia Kimberly Corman wybiera się z przyjaciółmi na wycieczkę. Przed wyjazdem doświadcza wizji, w której ona i jej przyjaciele giną poważnym karambolu samochodowym. Za namową Kimberly młodzi ludzie decydują się odwołać swoją podróż. Kilka godzin później dowiadują się, że cudem uniknęli śmierci. Niestety, ich radość nie trwa długo. Niebawem uczestnicy feralnej wycieczki zaczynają ginąć w niewyjaśnionych okolicznościach..."
Ona doświadcza wizji przy wjeździe na autostradę, a nie "przed wyjazdem". Nie prawdą jest, że decydują odwołać wyjazd, bo oni są na wyjeździe.
Oni na własne oczy widzą ten karambol, a nie że "Kilka godzin później dowiadują się, że cudem uniknęli śmierci."
I to nie są uczestnicy feralnej wycieczki, tylko osoby oczekujące na wjazd na autostradę.
-"Kimberly Corman wraz z grupa swoich przyjaciol wybiera sie w podroz. W czasie drogi przytrafia im sie wypadek, z ktorego calo wychodza Kimberly i kilka innych osob. Niedlugo pozniej ludzie, ktorym udalo sie uniknac katastrofy, zaczynaja umierac w tajemniczych okolicznosciach. Kimberly musi odkryc tajemnice tych tajemniczych smierci zanim nadejdzie jej kolej..."
Przecież oni nie uczestniczyli w wypadku, bo Kimberly zablokowała wjazd na autostradę. Karambol to ona widziała w swojej wizji.
-"Podczas podróży którą Kimberly odbywa z grupką znajomych wydarza się tragiczny wypadek. Ginie kilka osób a ci którzy przeżyli także niedługo po zdarzeniu zaczynają w tajemniczych okolicznościach tracić życie. Kimberly postanawia to wyjaśnić zanim.
[Opis dystrybutora]"
I znowu to samo. Ci, którzy przeżyli nie uczestniczyli w wypadku.
-"Tym razem to Kimberly Corman, 19-latka która wybrała się w podróż ze znajomymi ma niepokojącą wizję katastrofy. Jej ostrzeżenia są jednak ignorowane. Dochodzi do wypadku, z którego Kimberly cudem wychodzi żywa. Udało jej się oszukać przeznaczenie, ale to dopiero początek. Ona i wszyscy, którzy ocaleli z katastrofy muszą szczególnie uważać, ponieważ ich walka dopiero się zaczęła..."
Doszło do wypadku, ale Kimberly, jej przyjaciele i osoby stojące za nią, nie biorą udziału w wypadku, bo zablokowała wjazd.
Brak inteligencji pewnie powala niejednego z was.