porządnie sie usmiałem na tym filmie:D jak padają takie teksty "yyy zatakują go gołebię" to naprawde zal kiszki ściska... po za kilkoma naprawde, niewieloma scenami film to dno od scenariusza po aktorstwo... bez sens to chociażby ze gosc nie mógł sie zabic pistoletem, scena z busem jak wpada do wody i całe te jej zwidy... naprawde historia naciągana i bezsensowna... samo to że smierc moze kontrolowac żeczy materialne jest idiotyczne... zamyka okna i tak dalej... jak tak mogła tą kobiete w tym psychiatryku materacami ze scian udusic... no ale czy to byłoy efektowne ;>?
Moim zdaniem najlepszy był koniec filmu. Każdy cieszy się, że oszukał przeznaczenie i tak dalej aż tu nagle chłopiec wybucha i jego ręka akurat spada na talerz jego mamy. Uważam tą scenę za najśmieszniejszą. ;)
ej smieszny był też kajak przyczepiony do sufitu ;d albo na stacji paliw ze tam gość opuszcza butlę z gazem, jakies tam spięcie a ta kobieta ma wizje. Wszytskie takie banalne ;p albo jadą samochodem i se przypoinają jak smierc ledwo omineli... żenada. a ręka no nie też wymiata... jak na komedie ma 7/10 horror 3/10 czyli dostanie z 5 ode mnie ;p
Taak... film ogólnie świetny. ;) Też oceniłam na 5. Nie mogę się doczekać kiedy puszczą trójkę. :P
Pozdrawiam!
hahaha nie pomyślałem że ten film można oglądać pod takim kątem ;) Tak czy owak bardzo bardzo mierny.
ha wiesz ja zazwyczaj przełaczm jak mnie żenada ogarnia zbyt duzzaaa ale no jak zaczełem sie smiac ze z łózka prawie spadałem;d
Też w niektórych momętach się śmiałam. Np jak w momęcie kiedy "wszedł do akcji" koleś z hakami albo jak ta ręka spadła na stół w ostatniej scenie. Aczkolwiek film i tak mi się podobał. Co prawda jak na horror to mało straszczy, ale w niektórych momętach czyma w napięciu.
hmm no tylko on czasem udaje ze jest poważny i mu poprostu nie wychodzi aja takich filmów zabardzo nie szanuje. Co innego jeżeli to specjalnie jest wszystko, no czyli parodia poprostu ;p
a która częśc wam się najbardziej podobała?? moim skromnym zdaniem najmniej fajna byla jedynka. co jest mało spotykane w filmach.
mnie kiszka skręca że w ogóle to jest spotykane w takich filmach jak ten, że się skręci remake. Mało spotykane jest to, że Ci sie podaba bardziej 2 część od 1? aj... okej więc tak zazwyczaj 2 części są chałowe, bo to komercyjne chwyty by wycisnąć soki z sukcesu jedynki więc jak takie coś ma się udać? Gdy jedynka była już chałowata i się spodobała ;]
wedlug mnie 2 jest super, trzyma w napieciu, horror jest sredni, ale i tak czasami mozna sie porzadnie wystraszyc... najgorsze to sa te sceny mordu przez smierc, jak nie zmiazdzenie, urwanie glowy to przeciecie na pare czesci...