Musze przyznać, że właśnie wyszłam z kina i jestem miło zaskoczona.
Kiedy usłyszałam, że będzie w kinach "Oszukać przeznaczenie 5" pomyślałam - o nie znów ludzie schematycznie będą ginąć, a przedmioty będą się same ruszały. Później byłam w kinie na innym filmie i zobaczylam zwiastun pomyślałam - mocne ! i wtedy postanowiłam jednak zobaczyć tę część i... nie pożałowałam.
Oczywiście osoby ginęły schematycznie :)... ale w taki sposób, że aż samo oglądanie było dość stresujące często to nie pierwsze zagrożenie zycia zabijało nagle osobę ale dopiero kolejne i jak już myślało się uff.. nagle było bah ! to było mocne.
Podobała mi się również gra aktorska obsada dobrze dobrana także na plus, no i również muzyka świetnie dobrana, co do efektów to scena z mostem - mówi o nich wszystko ! są barrdzzzooo dobre ! No i zaskoczenie .. trochę zaskakujące wbrew pozorom ;p
3d? zastanawiam się o co ostatnio chodzi z tym 3D :P ejj nie wiem jak wy ale ja chcę czegoś prawdziwego przzedmiotów wyłażących z ekranu ... nistety chyba tyko 2 razy mi się udało natrafić na prawdziwe 3d tutaj było jak w większości filmów jedynie uzyskany efekt głębi ... chociaż czasem jak coś leciało na wprost trochę było groźniej niż na zwykłym ekranie.
No rozpisałam się to by było na rtyle przynudzania ; ) Polecam pozdrawiam !