Nie polecam nikomu ,dziś byłam w filmie ,film raczej jest jak komedia,a nie tak miało być. W kinie były co rusz salwy śmiechu np,jak laska była na zabiegu z miśkiem ,albo jak jej oko wypadło i ktoś je rozjechał,albo jak do tego zboczka przyszła Chinka na masaż.Zero fabuły ,film prosty i przewidywalny ,mimo iż jest to 5 część spodziewałam się czegoś lepszego.Jest to najgorsza i zarazem mam nadzieję ostatnia cześć tego chłamu ,która powinna sie nazywać oszukać widza!! Ogólnie sam motyw z autokarem i zawaleniem mostu był głupi i nie dorzeczny,reżyser udowodnił swój brak pomysłu także sceną końcową gdy z jedynymi ocalonymi zapłonął samolot a jakiś koleś miał wizję i wysiadł.To było przecież w jedynce no ludzie!!
MaRySiAa2108 jesteś lekko mówiąc poje** ! ;D . Nie rozumiesz prostej końcówki , jak jakiś 2 letni bachor :P . hahahahah , leje z Ciebie ! . Nie wiem jak można do kur** dać takiemu fajnemu filmowi 1/10 !!! . Żaaaal s***o
baran, czyli żeby zrozumieć koniec filmu trzeba być socjopata. Nie każdy też jest hipokrytą jak ty.
No cóż wasza kultura wypowiedzi mnie poraża,pisze tu też do robercika i innych gnoji .Spadam bo nie będę pisała z pół mózgami ,tylko się tu zmarnuję więc pa pa żałosne namiastki człowieka:)
a tak a propos gimnazjum, to chyba lepiej zeby sie nie przyznawala do tego ze jest starsza... gimnazjalistce mozna jeszcze sporo wybaczyc
no z tym zakończeniem to zje*ała, przyznaję, akurat to dość fajnie zrobili.
ale poza tą małą głupotą jej ocena była słuszna i reszta jej wypowiedzi nie ma nic wspolnego z idiotyzmem. ja rowniez nie wiem jak moze sie komus podobac ten malo ambitny film...
Astral to masz problem..
Ja nie wiem jak może się podobać kill bill bo tam nie ma sensu i ten film jest mega sztuczny
Byłem wczoraj w kinie i film mi się podobał bardzo..
Nie wiem po co się czepiasz i prowadzisz tą dyskusje..
W całości się nie zgadzam z tą opinią. Film nieprzewidywalny i najlepszy z całej serii. Nikt nie mógł przewidzieć, że ocaleni wsiądą na pokład samolotu, z którego wysiadł Alex Browning. A szczątki samolotu spadną na pub, w którym przebywał ostatni z ocalonych. Odnośnie koronera, to powiedział on że widział wcześniej takie przypadki, nie mowiąć o jakie zdarzenia dokładnie chodzi. Reasumując film bardzo dobry, który z czystym sumieniem mogę polecić fanom thrillerów i horrorów.