ten film jest tak bezsensowny, że głowa mała. powinni go zakazać, bo ogłupia.
śmierć, która ściga ofiary. proszę was. bohaterowie mogli się pomodlić, to by sobie poszła. czemu nikt na to nie wpadł? nienawidzę tych ateistycznych szmir. podają jakoby istnieje świat duchów, a negują potrzebę boga. heloł? jedno pociaga za soba 2. albo tak, albo śmiak. krótka piłka.
obok tanich horrorów-slasherów, oszukać przeznaczenie to mój wróg nr 1
seriale i filmy mają to do siebie, że =/= prawdziwemu zyciu.
ale ta saga to juz przesada.
Już to sobie wyobrażam ....NP. BABECZKA SPADAJĄCA Z SAMOLOTU ZACZYNA SIĘ MODLIĆ I NAGLE JAKAŚ SIŁA JĄ STAWIA NA ZIEMIE... PORYPANE...
Poza tym to tylko film
Rozrywka
Raczej w horrorach nie ma nic co daje do myślenia..
Są wyjątki..ale mało
Czasami dobrze jest obejrzeć taki horror i po prostu "nie myśleć" na filmie
:)
wybacz, ale ja horrorom stawiam wysoką poprzeczkę.
na rozluźnienie to mam komedie, które aktualnie śmieszą.
Ja różnie :)
Czasami mam ochotę obejrzeć film z jakimś "przesłaniem"
Który daje do myślenia...i są takie horrory,wiem bo oceniamy pewne filmy podobnie :)
Czasami lubię komedie..czasami głupią komedie np straszny film który uwielbiam chociaż jest głupi ale dla mnie spoko :)
A czasami głupie horrory które mimo to lubię
A nawet bajkę obejrzę :)
Rozumiesz?
no rozumiem. też lubię straszny film.
bo nabija się z idiotycznych horrorów-szmir typu oszukać przeznaczenie właśnie.
jak dobrych? wystarczą w miarę dobre? i z tych strasznych, czy żeby były ambitne? z tych co obejrzałem na 10/10 nie zasługuje żaden. albo są zajebiste, ale średnio straszą, albo straszą w miarę mocno i są debilne.
jak dla mnie najlepszy horror to póki co "katakumby", ale to głównie przez końcówkę. bardzo polecam ten film, koniecznie cały trzeba obejrzeć.
główna bohaterka jest taka jak ja :) i jest moją inspiracją. z nieśmiałej, wstydliwej dziewczynki zamieniła się w twardą laskę, z którą lepiej nie zadzierać. ideał!!!!
ostatnio byłem w kinie na "naznaczonym"
film średni, niektóre sytuacje i wyścia fabularne po prostu śmieszą żałosnością, zamiast np. straszyć.. końcówka też głupia, 99% horrorów konczy się tak samo, to nudne i irytujące.
ale mimo wszystkich wad, przez kilka dni miałem problem z zaśnięciem, bo bałem się mordy tego szatana :P
poza tym, wystarczyłoby, żeby odprawili egzorcyzmy i już by się ułożyło. a oni jakieś dziwaczne rzeczy robili. tak to jest jak sie jest ateistą! nie mozna prosto, trzeba na około :P
Ale jakby się pomodlili..to by filmu nie było :)
Poza tym kazałeś mi spadać ;p a odpisujesz na moje posty ;p
ano, racja, trwałby tylko z pół godziny.
no ale skoro film się skończył i to na dodatek źle, to się teraz pomodlą haha i będzie happy end.
ej ej po prostu broniłem świetnej piosenki "i want it all"!
a oszukać przeznaczenie to szmira, nie potrafię inaczej...
Znam ten serial...
A film kopciuszek roztańczona historia jest fajny ;p
Myślałem że będę miał ubaw z tego..ale okazał się fajny
Zobacz sobie ;p
Nawet Selena Gomez nie jest taka tam zła :)
Biebera nie ma..
Jakby był to bym nie dał 10 :p
Wolę Selene niż Vannese (czy jak się to piszę)
Selena fajnie tańczy tam i śpiewa
Obejrzyj sobie całość :)
Naprawdę warto ;p
Też nie lubiłem Seleny...i oglądałem żeby się pośmiać z Niej..ale miło mnie zaskoczyła tak samo jak film :)
dajcie sobie luzu. Ten baran wszedl wszystkie czesci tego filmu i ocenil na 1 oczywiscie zapewne nie ogladajac ich.To taki troll jak na onecie
wiecie co, w sumie to nawet dobry film. dlaczego?
a no bo tak sobie pomyślałem - skoro bohaterowie są za głupi, by uciec się przy zjawiskach paranormalnych po pomoc do Boga, to ich strata - słusznie giną. kilku idiotów mniej.
film pokazuje jak kończą nienawracalni ateiści i jest przestrogą dla niewierzących.
właśnie odkryłem to cudowne przesłanie. ale 1/10 zostaje.
Wierzę w Boga...ale nie wiem czy moja wiara jest aż tak silna
Na pewno mam do niej luźne podejście
Proszę Cię..nie zachowuj się jak janina..
albo otwieram_wino
Lubię Cię ale trochę przesadzasz...
ogłupia raczej myśl, że jak ktoś się pomodli to śmierć sobie pójdzie ;)
i jeszcze jedno małe pytanie, oglądałeś każdy film z serii "Oszukać Przeznaczenie"?
oprócz 4.
ale ten sam motyw przewodni, więc ocena = 1
twój tok myślenia ogłupia. to NIE jest naturalna śmierć, tylko jakiś duch, który nagina prawa fizyki i logiki, by dopaść człowieka. bawi się w kotka i myszkę.
WIĘC TAK, POSZŁABY SOBIE. ale żaden z tych idiotów nie wpadł na to banalne rozwiązanie. więc niech sobie giną, dobrze im tak. tak kończą ateiści ; ]
ewidentnie wszystko Cię ogłupia;)
ja jakbym zobaczył 2 filmy z danej serii a w każdym jest ten sam motyw przewodni kolejnych bym już nie oglądał bo to idiotyzm.
może dalej nie rozumiesz, że to jest film i nie wszystko musi być tak jak w "prawdziwym" świecie
bo nie powiesz mi, że to co jest w Incepcji to prawda?
incepcja to nie horror.
poza tym tam duch śmierci nie chodzi po świecie i nie zabija. a to duza roznica.
po prostu względem horrorów mam wysoką poprzeczkę.
a to jest po prostu gówno.
inaczej rzecz ujmując - jest granica między kreatywnością i wymysleniem logicznego świata fantasy, a skrajną głupotą.
final destination przekroczyło tę granicę. to już przesada na maxa.
ot co.
film nr 1 2 i 3 obejrzalem dzieki temu, ze leciały na TVN,.a ja nie miałem nic do roboty.
"nie mam nic do roboty, co by tu zrobić?
wiem! obejrzę fimy których nie lubię, które są beznadziejne i wywołują u mnie atak agresji, o! i jeszcze takie które mnie ogłupią!"
wiem, że nie horror ale piszesz o naginaniu prawa fizyki i logiki.
poza tym jeśli chodzi o wymyślony świat to tu logika jest zachowana.
gdyby w każdym horrorze występował bóg to chyba bym żadnego nie oglądał.
no i zawsze z sarkastycznym uśmiecham spoglądam na ludzi którzy oceniają film, którego nie oglądali. to takie żałosne.
czasem człowiek potrzebuje chwili otępienia po ciężkim dniu pracy umysłowej.
ponadto, obejrzałem te filmy, ale już nigdy więcej do nich nie powrócę, jak również nie obejrzę kolejnych części. czlowiek uczy sie na bledach, nie wiesz o tym?
nie, to jest nasz świat, po prostu autorzy dodali tu aspekt ducha smierci.
poza tym podobają ci się filmy o duchach? a o bogu juz nie? ten jest np o paranormalnych zjawiskach duchowych.
śmierć, która goni ofiary. dramat.
to czysta hipokryzja.
a przez prawa fizyki mówię o tym, że śmierć sprawia, że pęka umywalka, potem pęka coś jeszcze, mimo że nie powinno itd. debilizm.
albo ktos wierzy w istnienie swiata duchowego, w tym koniecznie Boga, albo nie wierzy w nic i denerwuje ich kazdy film o paranormalnych zdarzeniach, ktore są dla takiej osoby czystą herezją.
reszta ludzi to hipokryci i głupki.
Zaczynam się obawiać, że jesteś ks. Piotrusiem Natankiem, w światku przestępczym zwanym Prorokiem potępionych:p...albo co najmniej jego nauki Cię kształtują...ech...Czy na Twoich włosach jawi się żel?
powiem wam więcej, drodzy bracia i siotry w duchu najświętszej Maryji - Zawsze Dziewicy.
na moich włosach jawi się i żel, i guma, a nawet farba do włosów : ] gardzę ciemnym blondem, więc zrobiłem sobie ciemną czekoladę.
no i mamy odpowiedź.
jesteś zakompleksionym małym gejem robiącym sobie słit focie z rąsi przed lustrem.
i żeby ustrzec wszystkich obrońców homoseksualistów, nie, nie jestem homofobem.
pudło ;-)
twój tok myślenia powala.
oczywiście żyjemy w polsce, dlatego nie dziwi mnie fakt, że znajdują się tu tacy ograniczeni ludzie, wg ktorych farba do wlosow jest tylko dla kobiet. lol.
ludzie pewni swojej heteroseksualności nie mają problemów z farbą do włosów.
co innego wystraszeni kryptogeje. polecam porozmawiać z psychologiem "ochoczo". to, że lubisz chłopców to nie koniec świata.
najwyżej zgnijesz w piekle :D
minie jeszcze sporo czasu, zanim do konserwatywnej, zamknietej i ograniczonej polski dotrze kultura z zachodu.
poza tym jeśli nawet byłbym narcyzem, choć nie jestem, to to nie ma nic wspolnego z homoseksualizmem. razisz glupotą na kilometr.
1) jeśli bym był , to byłbym heteroseksualnym pedałem, a nie homoseksualistą. pedał a gej to 2 rozne slowa, ty jestes idiotą i tego nie rozrozniasz.
2) kazdy ma kompleksy. chocbys sie tego wyrzekal, jesteś hipokrytą. sam masz ich na bank sporo. każdy chciałby zmienić w sobie coś z charakteru, bądź wyglądu, albo głos, umiejętności, etc. najbardziej zakompleksieni są ci, którzy to skrywają ; ]
powodzenia, może kiedyś dorośniesz :)
zauważyłem, że sztukę nadinterpretacji opanowałeś do perfekcji.
po 1, nie stwierdziłem, że farba do włosów jest tylko dla kobiet
po 2, "ludzie pewni swojej heteroseksualności" serio?
po 3, nie nazwałem Cię narcyzem i w żaden sposób nie łączyłem tego z homoseksualizmem.
to, że chciałbym poprawić coś z wyglądu nie oznacza, że jest to moim kompleksem.
problem w tym, że ja nie chcę dorastać! :)
nikt nie chce dorastać. to wcale mnie nie cieszy, ale kiedyś trzeba.
ja bym chętnie został w wieku przedszkolnym.
życie jest proste, bez obowiązków, bez głębszych przemyśleń. klocki lego, zabawa w bohaterów, bójki.. to były czasy.
ale minęły. muszę się z tym pogodzić :( ty też pownieneś.
nadinterpretuję?
czyz jako argument do obrony tego filmu nie nazwałeś mnie homoseksualnym narcyzem?
poza tym, tak, to są kompleksy. właśnie te drobne rzeczy w nas, które chcielibyśmy zmienić. ot co.
kompleks to nie oznacza od razu powodu dla popełnienia samobójstwa. źle interpetujesz to słowo.