Oszukać przeznaczenie 5

Final Destination 5
2011
5,7 65 tys. ocen
5,7 10 1 65107
4,9 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 5
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 5

Fajny ?

użytkownik usunięty

Chciałbym się dowiedzieć, czy ta część była fajna i czy warto obejrzeć (oczywiście poczekam aż wrzucą do internetu, do kina nie chce mi się iść xD), bo jestem fanem serii ^^.Tylko proszę o szczere odpowiedzi ;p

Skoro jesteś fanem serii to obejrzyj :)
Sam nie widziałem...ale wcześniejsze części nie były złe(dla mnie 4 najgorsza...a 2 najlepsza)
Na pewno nie pożałujesz skoro lubisz tego typu filmy

użytkownik usunięty
Damx123

Dzięki :D Zachęciłeś mnie xD Od razu jak zobaczyłem trailer, to wiedziałem, że muszę obejrzeć.Spytałem tylko z ciekawości, żeby poznać Wasze opinie ^^

ocenił(a) film na 6

Ja byłem w kinie.. Popieram Damx123 że 2 część najlepsza i ta jej do pięt nie dorasta... ;/, jako ze jestem fanem serii "Final Destination" postanowilem wybrac sie do kina, efekty specjalne sa do dupy.. Ale skoro nie idziesz do kina to nie bede sie rozpisywal na ich temat. Tak naprawde moment na autostradzie (gdy wszystko sie zaczelo) i koncowka najlepsza... 6/10 ; )).

ocenił(a) film na 7

Byłam dzisiaj w kinie... jak dla mnie lepsze niż część 4 chociaż 4 też mi się podobała ;) Do tego te efekty 3D- super :] Jeżeli jesteś fanem serii to na pewno polecam obejrzeć :)