Oszukać przeznaczenie 5

Final Destination 5
2011
5,7 65 tys. ocen
5,7 10 1 65107
4,9 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 5
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 5

wiadomo tani wtorek wiec jak wroce napisze czy film fajny czy nie

ocenił(a) film na 6
arek2010

ja tez dzis sobie obejrze, z tym ze online a zaoszczedzony szelest pojdzie na marihuanke i jakis browar;]

ocenił(a) film na 3
lww

oglądać ten szmirowaty film bez 3D to masochizm. pozbawiasz się obejrzenia jedynej jego zalety.

ocenił(a) film na 7
Astral_the_Shadow_Prayer

obejrzalem film jest fajny podobnie jak 3d natomiast osoby oceniajace film ponizej 5/10 nie maja zielonego pojecia o kinie mlodziezowym lub po prostu sa starymi nudnymi sztywniakami ja tam mam prawie 32 lata ale duchem jestem 20-latkiem i takie filmy mnie po prostu kręcą

ocenił(a) film na 3
arek2010

"32 lata ale duchem jestem 20-latkiem i takie filmy mnie po prostu kręcą"

nie, ty na siłę próbujesz sobie wmówić, że jesteś przebojowy jak nastolatek, gdyż dopadł cię kryzys wieku średniego.

a to nie jest kino dla młodzieży, tylko dla debili. a fakt, że to się pokrywa, świadczy jedynie o tym, że mamy do czynienia z coraz to głupszym społeczeństwem. cieszę się, że do tej grupy się nie zaliczam. w przeciwieństwie do naszej bezwartościowej młodzieży, ja mam wyzsze aspiracje niz seks, alkohol i durne filmy o porozrzucanych wnetrznosciach.
film dla mało ambitnych osób, którym pomysł na ganiającą za ludźmi kostuchą się podoba, i którzy "jarają się" widokiem krwi i flaków.
w takich wypadkach konieczna pomoc psychiatry - zaburzenia na tle socjopatycznym nie są normalne, to choroba psychiczna.

Astral_the_Shadow_Prayer

Astral jest masa ludzi ambitnych, prosiłam Cię wcześniej, żebyś nie używał siły perswazji. O gustach i guścikach się nie dyskutuje, każdy lubi co innego. Tobie sięfilm nie podoba o.k. ale daj szansę innym go ocenić po swojemu. Nie obrażaj ludzi z innym podejściem do życia i teorii na temat filmu bo to nie fair. Nikt tu nie jest głupi ani nie przejawia objawów debilizmu. Po kolejnej Twojej wypowiedzi odnośnie tego filmu zastanawiam się czy z Tobą jest ok. Powtarzam po raz kolejny: jednemu podoba się "to"" drugiemu "tamto". Życie nie składa się z jednej filozofii, a napewno nie z Twojej, więc ogranicz Swoje komantarze do minium, bo to robi się bardzo niepoważne.

ocenił(a) film na 3
agnieszka25

droga agnieszko, skomentowałem jego wypowiedź tak, a nie inaczej, gdyż kolega nazwał min. mnie (gdyż zaliczam się do grupy oceniających na mniej niż 5/10 ów film, czyż nie?) nudnym sztywniakiem, który nie ma pojęcia o kinie.

więc i ja napisałem co myślę o nim i o tym filmie. na przyszlość radzę ci być bezstronną w sporach, gdyż to niepoważne.

Astral_the_Shadow_Prayer

A czy Ty się dziwisz? W każdym nowym poście piszesz , że film jest jak totalny kataklizm, a sam mógłbyś być bezstronnym i dać ludziom pole do popisu, aby sami mogli ocenić film po swojemu. Obrażasz innych a potem masz pretensje, że ktoś obraża Ciebie. Jest skutek i przyczyna, nie zapominaj o tym.

ocenił(a) film na 3
agnieszka25

otóż to. dlatego mu odpisałem tak, a nie inaczej. i się nie dziw.

a ten film to moja pięta achillesowa. nie znoszę horrorów bez logiki i fabuły, dlatego daję ujście swoim emocjom.

bo mam chyba prawo do wypowiedzi, czyż nie? a forum tego filmu to dla mnie jak krucjata przeciw skrajnej głupocie.

nie, nie rozumiem, jak może się komuś podobać. i nie zrozumiem za chiny.

Astral_the_Shadow_Prayer

Posłuchaj ja też nie przepadam za tym filmem ale to nie oznacza, że nie szanuje odmiennego zdania. I dziwie się Tobie bo jeśli jesteś dorosłym człowiekiem to nie ważne jaka jest Twoja "pięta achillesowa" powinieneś szanować zdanie innych. Taki jest świat, nie zmienisz go nawet jeśli bardzo byś chciał. Nie toleruje obrażanie innych, więc na przyszłość bądź mądrzejszy. Nawet jeśli "forum to dla Ciebie krucjata" :) To tak ode mnie.
Bo znam Twoje wypowiedzi...

agnieszka25

I jeszcze jedno napisz mi jakie to horroy lubisz jeśli mogę Cię o to prosić. W jakim horrorze jest zawarta logika i fabuła?

ocenił(a) film na 3
agnieszka25

polecam np. katakumby.

genialny film. na 1 rzut oka tragiczny, bo mutant zabija. ale warto obejrzec caly. boski. mimo ze budzet slaby, troche nudzi to uciekanie, ale klimat świetny.

ocenił(a) film na 4
Astral_the_Shadow_Prayer

no katakumby ciekawe są to fakt. Ale odczuwa się brak budżetu. A tak poza to przesadzili bo pod paryżem nie ma aż takich tuneli i katakumb.
Ale ogółem filmowi dalbym 8/10