Oszukać przeznaczenie 5

Final Destination 5
2011
5,7 65 tys. ocen
5,7 10 1 65107
4,9 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 5
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 5

Film "Oszukać przeznaczenie" to jeden z moich ulubionych filmów... Jednak nie wszystkie części przypadły mi do gustu! " Oszukać przeznaczenie 1 " było ciekawe, lecz brakowało mi w nim emocji, " Oszukać przeznaczenie 2 " było nieco fajniejsze lecz nadal brakowało mi zaskakujących śmierci bohaterów. Lecz gdy obejrzałem " Oszukać przeznaczenie 3 " doczekałem się! Moim zdaniem 3 część filmu jest NAJLEPSZA pod względem emocji i uśmierceń. Jest naprawdę ciekawa, polecam. Kolejna 4 część filmu znowu spowodowała ,że film stał się mniej ciekawszy... gdy zobaczyłem ,że robią kolejną, 5 część filmu, pomyślałem sobie ,że pewnie znów będzie kolejna kiepska część. Lecz gdy zobaczyłem film i to na dodatek w 3D, okazało się ,że film jest rewelacyjny! Bardzo emocjonalny i z ciekawymi uśmierceniami, także bardzo mi się spodobał. Mój ranking filmu wygląda tak:

1. Oszukać przeznaczenie 3
2. Oszukać przeznaczenie 5
3. Oszukać przeznaczenie 4
4. Oszukać przeznaczenie 2
5. Oszukać przeznaczenie 1

Mam nadzieję ,że się ze mną zgadzacie. POZDRAWIAM!!

ocenił(a) film na 2
arek_polak6

Coś ci się "popindoliło" przeciez dwie pierwsze części były najlepsze,pózniej to juz tylko odcinanie kuponów....mam wrażenie,że w tym filmie ciebie tylko interesują usmiercenia.

arek_polak6

Moje zdanie jest takie...(tak na marginesie to oszukać przeznaczenie 5 rozgrywało się przed częścią 1? Czy źle zrozumiałem?)
1. Oszukać przeznaczenie 2
2.Oszukać przeznaczenie 5
3. Oszukać przeznaczenie 3
4 . Oszukać przeznaczenie 1
5 . Oszukać przeznaczenie 4
Pozdrawiam fanów serii :)
Szczerze to 2 i 5 część dla mnie na równi :)
5 jest świetna i pozytywnie mnie zaskoczyła..również obsada aktorska :)

ocenił(a) film na 8
arek_polak6

Dla mnie:

1. OP 3
2. OP 1
3. OP 2
4. OP 5
5. OP 4

Damx1234 - dobrze zrozumiałes :d
Pozdrawiam fanów :D