Oszukać przeznaczenie 5

Final Destination 5
2011
5,7 65 tys. ocen
5,7 10 1 65107
4,9 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 5
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 5

czy te efekty 3D wniosą dużo do filmu wydaje mi się że tak bo na pewno lepiej to będzie wyglądało w kinie jeszcze na dużym ekranie niż w domu w tv.32 cale oby ta 5 część była równie dobra jak pozostałe;-)

jazdowicz2666

mnie osobiście czwórka w 3d bardzo sie podobała - efekty byly bardzo fajne, wszystko (często) "wyłaziło" z ekranu :) tak jak na 3d przystało.
super sie bawiłam
mam nadzieje ze w piątce będzie jeszcze lepiej :):):)

chick_no1

Zgadzam się z tobą chick. Faktycznie w Final Destination 4 efekty 3D były naprawdę świetnie - "wychodzenie" rzeczy, bryzgi krwi z ekranu, genialne!. 5 zapowiada się fajnie, myślę że będę zadowolony :]

ocenił(a) film na 5
rage_man

No i właśnie to są efekty 3d widziałem 4 i była super, nie to co transformers 3d, tam nie było tego efektu że coś na ciebie leci.

ocenił(a) film na 8
Mariusz1986r

To z waszych wypowiedzi wnioskuję że z efektami 3D to jest już zupełnie inne kino i nie ma mowy żeby ta 5 część nie była odjechana na maxa:D

ocenił(a) film na 8
jazdowicz2666

OSZUKAĆ PRZEZNACZENIE 4 miało najlepsze efekty 3D z obejrzanych przeze mnie horrorów(PIRANIA, RE: AFTERLIFE, PIŁA 3D), a to właśnie przez te wylatujące przedmioty (śrubokręt rządzi) w stronę ekranu. Dosłownie nowy wymiar strachu, hehe. Mam nadzieję, że w "piątce" będzie jeszcze lepiej. Zwiastuna nie oglądałem żeby sobie nie psuć seansu spojlerkami.

ocenił(a) film na 7
ken_tucky

ja jeszcze oglądałam Krwawe Walentynki w 3D i efekty tez były fajne,a na ten film z chęcią sie wybiorę.Ciekawe czym teraz "dostane w twarz" :)