Moim zdaniem to najgorsza czesc serii Oszukac przeznaczenie....Zawiodlam sie i to strasznie :/ :(.Nie polecam.
Powiem tak, ta część była dla mnie śmieszna już wręcz totalnie. OK, jest już 5 część ale to już było nudne.. Przykładowo gniazdko z prądem jak zwykle musiało mieć jakąś rolę. Dojdzie jeszcze logika tego filmu, główna aktorka na początku nie ginie a jednak śmierć ją zabrała razem z jej chłopakiem.. Może to przez niego nie wiem. Ale moim zdaniem mogli bardziej wysilić się z tym filmem. Osobiście podobała mi się tylko scena przy zabiciu pierwszej osoby. :) Nie polecam.
dokładnie , ta część zdecydowanie lepsza od poprzedniej , dla mnie byla dobra i dlatego 7/10 mogę dać :) zwłaszcza za końcówkę która mnie zaskoczyła :D
Jestem zdziwiony tyloma negatywnymi opiniami. Nie wiem, czego oczekujecie od twórców? Motywów śmierci z kosmosu wziętych? Jasne jest to, że z każdą kolejną częścią chcielibyśmy mieć coś szokującego/przerażającego, ale bez przesady! Nie należy aż tak podnosić poprzeczki twórcom. Prawda. Są tam niedociągnięcia, no cóż... Nie jest to jedyny taki film - jest ich mnóstwo - wręcz prawie wszystkie. Teraz kieruję słowa głównie w kierunku osób, które powstawiały ocenę 1. Czy jesteście na prawdę tak pomysłowi, tak znacie się na filmach, żeby tworzyć takie filmy, aby zadowoliły w co najmniej 70% widza?? Nie wiem, może i macie takie predyspozycje. A jeśli tak uważacie, to kartka i długopis w rękę i pisać scenariusz, a następnie kręcić film. Zobaczymy jak zostaniecie odebrani przez widzów, czy rzeczywiście ze 100-u % zadowoleniem, czego wam ogromnie życzę.