Oszukać przeznaczenie 5

Final Destination 5
2011
5,7 65 tys. ocen
5,7 10 1 65103
4,9 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 5
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 5

Propozycje :D

ocenił(a) film na 10

Wiemy już, że akcja piątej części będzie nad podwieszanym moście, który się zarwie.

Teraz możemy domyślać jak mogą uśmiercić naszych bohaterów.
Jakieś pomysły? (Bo ja już nie mam) xD

Michal1996

może potknie się o coś i wpadnie pod rozpędzony pociąg

tkaczulack94

a więc tak:
1. Anka z krzywym nosem będzie robiła pranie, pralka będzie przeciekała, ona się potknie i rozbije głowę o zlew.
2. Heniek z podbitym okiem pójdzie do kąpieliska wód termalnych. Okaże się, że woda w której pływał jest zatruta jakąś tam chorobą, która roztapia skórę, i Henio w bardzo widowiskowy sposób zejdzie.
3. Tadeuszek ze małym fiutkiem będzie chciał go sobie powiększyć. Pójdzie więc na operację i przez pomyłkę lekarze mu odetną małego. Gdy się o tym dowie wyjdzie na dach szpitalu i z niego skoczy.
4. Bogumił będzie posuwał Gośkę, będzie miał tak obfity orgazm, że obydwoje od niego zgina w bardzo fajnej scenie.
5. Kaśka postanowi nie grać już w tym głupim filmie, co sprawi że przyjadą z wytwórni filmowej i zajebią ją pałkami.
6. Stefek, Marian i Tamara spróbują uciekać, ale w ich samochodzie pęknie opona, gdy będą jechać 180 km/h i wylądują na drzewku.
7. W ziemię jebnie asteroida, wszyscy zginą i nie powstanie już część 6.

aaa236

miało wyjsc smiesznie a wyszła żenada

ocenił(a) film na 7
BlackRose58

miała być żenada a wyszło śmiesznie

Michal1996

Możemy być pewni, że nie takie czegoś jak w pozostałych częściach. Teraz może grupka ocalałych będzie na wodzie. :) Był samolot, autostrada, kolejka górska i wyścigi, jeszcze tylko wody brakuje xDDD

milkxena

Obstawiam, że kilka osób zginie w wodzie. Jednemu może przejeżdżająca motorówka utnie głowę silniczkiem, albo rekin go pożre... ;)

Michal1996

Ja nie mam pomysłów, ale jak najbardziej jara mnie wizja oglądania kolejnej części :D

ocenił(a) film na 8
Anka_53

Ja prpopnuje scene w cyrku
Akacja na trapezie zrywa sie lina i baba spada na pysk

ocenił(a) film na 5
Michal1996

skoro zrywa się most to pewnie któraś z linek trzymających ten most kogoś zabije

użytkownik usunięty
pikol92

i przetnie w widowiskowy sposób grupkę 100 licealistek które wybrały się tego dnia na wycieczkę i oglądały krajobrazik. Po ziemi będzie się walac pełno botoksu i silikonu .

ocenił(a) film na 8

Czyli Piknik pod Wiszącą Skałą w nowej wersji?:)

giovanni50

Ja uwazam ze babce chak wbije sie w glowe.Widzialem w trailerze jak jakas kobieta stoi na krzesle i tam wisi na scianie jakis kwiatek przyciepiony sznurkiem i tam jeszcze do kwiatka przyciepiony jest chaczyk .i ona stojac zachacza gumka oto i krzeslo sie wywala a ona wisi i krzyczy

ocenił(a) film na 10
ass_filmaniak

Nie ma jeszcze trailer-u.

Michal1996

http://www.youtube.com/watch?v=W17D2IuHx6Q

Michal1996

Sory to masz racje nie ma traileru

Michal1996

Moje propozycje
1.Kogos porazi prad
2.Kogos pozre wielka ryba
3.Kogos walnie czesc od wybuchajacego wozu tak ze ten umrze od razu