Wiemy już, że akcja piątej części będzie nad podwieszanym moście, który się zarwie.
Teraz możemy domyślać jak mogą uśmiercić naszych bohaterów.
Jakieś pomysły? (Bo ja już nie mam) xD
a więc tak:
1. Anka z krzywym nosem będzie robiła pranie, pralka będzie przeciekała, ona się potknie i rozbije głowę o zlew.
2. Heniek z podbitym okiem pójdzie do kąpieliska wód termalnych. Okaże się, że woda w której pływał jest zatruta jakąś tam chorobą, która roztapia skórę, i Henio w bardzo widowiskowy sposób zejdzie.
3. Tadeuszek ze małym fiutkiem będzie chciał go sobie powiększyć. Pójdzie więc na operację i przez pomyłkę lekarze mu odetną małego. Gdy się o tym dowie wyjdzie na dach szpitalu i z niego skoczy.
4. Bogumił będzie posuwał Gośkę, będzie miał tak obfity orgazm, że obydwoje od niego zgina w bardzo fajnej scenie.
5. Kaśka postanowi nie grać już w tym głupim filmie, co sprawi że przyjadą z wytwórni filmowej i zajebią ją pałkami.
6. Stefek, Marian i Tamara spróbują uciekać, ale w ich samochodzie pęknie opona, gdy będą jechać 180 km/h i wylądują na drzewku.
7. W ziemię jebnie asteroida, wszyscy zginą i nie powstanie już część 6.
Możemy być pewni, że nie takie czegoś jak w pozostałych częściach. Teraz może grupka ocalałych będzie na wodzie. :) Był samolot, autostrada, kolejka górska i wyścigi, jeszcze tylko wody brakuje xDDD
Obstawiam, że kilka osób zginie w wodzie. Jednemu może przejeżdżająca motorówka utnie głowę silniczkiem, albo rekin go pożre... ;)
Ja prpopnuje scene w cyrku
Akacja na trapezie zrywa sie lina i baba spada na pysk
skoro zrywa się most to pewnie któraś z linek trzymających ten most kogoś zabije
i przetnie w widowiskowy sposób grupkę 100 licealistek które wybrały się tego dnia na wycieczkę i oglądały krajobrazik. Po ziemi będzie się walac pełno botoksu i silikonu .
Ja uwazam ze babce chak wbije sie w glowe.Widzialem w trailerze jak jakas kobieta stoi na krzesle i tam wisi na scianie jakis kwiatek przyciepiony sznurkiem i tam jeszcze do kwiatka przyciepiony jest chaczyk .i ona stojac zachacza gumka oto i krzeslo sie wywala a ona wisi i krzyczy
Moje propozycje
1.Kogos porazi prad
2.Kogos pozre wielka ryba
3.Kogos walnie czesc od wybuchajacego wozu tak ze ten umrze od razu
4.Ktos spadnie z wiezowca
5.Kogos przygniecie ogromny kaktus
6.Ktos zginie w saunie
7.Kogos zgniecie lampa
8.Kogos zabije pies
9.Kogos Kogos potnie wiatrak w sklepie
10.Komus odednie smigło glowe