Oszukać przeznaczenie 5

Final Destination 5
2011
5,7 65 tys. ocen
5,7 10 1 65107
4,9 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 5
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 5

Po obejrzeniu prawdopodobnie ostatniego rozdziału Oszukać Przeznaczenie. Mam
pytanie
do tych którzy obejrzeli wszystkie częśći tego filmu. Kto waszym zdaniem zginął najbardziej
tragiczną śmiercią i najbardziej zmyślną przez reżyserów z tych osób ,które uciekało przed
przeznaczeniem ? Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
Giercyk

Myślę,że najtragiczniejszą śmierć odbyły dziewczyny w solarium.I nie mówie tak ze względu na nagie ciała itp.chodzi mi o to,że inne przypadki były dosyć szybkie tzn.ludzie szybko umierali,a tam dziewczyny czuły ból i dalej się męczyły.no może jeszcze scena z zajebistej 5 to u okulisty.tez dziewczyna pocierpiała:)

ocenił(a) film na 8
Giercyk

kobieta ,która w 5 części "upadła" na sali gimnastycznej ;/

ocenił(a) film na 9
Giercyk

Dziewczyny w solarium w 3 części.

LadyAwa

chłopak wychodzący od dentysty, który przepłoszył gołębie i tafla szkła, która spadła na niego.

ocenił(a) film na 7
radar41

zdecydowanie laski w solarium w częsci 3 i dziewczyna na sali gimnastycznej w czesci 5 ... ogólnie kobiety miały bardziej widowiskowe śmierci

ocenił(a) film na 8
Giercyk

Piąta część, laska na sali gimnastycznej :o

ocenił(a) film na 10
urinmyveins

A właśnie bo nie kojarzę, było w 3 powiedziane co stało się z Policjantem i tą kobietą z 2?
A co do najgorszej, to każda była makabryczna i ciężko mi wybrać.

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 9
Robert831231

przeżyli.

ocenił(a) film na 9
Giercyk

Śmierć w solarium w 3 i ta z 5 jak ona upadła z drążka...

Giercyk

3-cia część > Solarium.

ocenił(a) film na 7
Giercyk

Pewnie, że solarka -> dla mnie to jedyna jakaś masakryczna śmierć. Tak jak ktoś wcześniej powiedział, reszta była w miarę szybko.
I jeszcze trochę jak babce winda odcieła głowe, bo to też trochę trwało jak ta widna podjeżdżała itd. ;)

ocenił(a) film na 6
Kamila186

Zgadzam sie solarka N1 ;p chociaz ta babka co dostala nozami tez troche sie nameczyla

ocenił(a) film na 7
gorn899

Jakby nie było chłopak na basenie w czwartej częśći też się namęczył ,ale reżyserzy nie popisali się pomysłem na tą śmierć bohatera. Moim zdaniem też solarium było mega męczarnią przed skonaniem ale chłopak na akupunkturze w częśći 5 jak i dziewczyna u okulisty też się nacierpieli:)

ocenił(a) film na 9
Giercyk

według mnie to kobieta w 2 części (Nora chyba, tak miala na imię) której obcięło głowę windą, oraz Todd, który ''powiesił się'' w wannie. No i dziewczęta z 3 części,w solarium ;)

ocenił(a) film na 6
reliance

Zgadzam się z tobą.Te 3 śmierci były najbardziej bolesne.

reliance

2 część - drabina spadająca chłopakowi na twarz.

KONDZIOR_filmaniak

albo w 5 babka na operacji plastycznej oka

ocenił(a) film na 6
Giercyk

Częśc 1 - chłopak uduszony przez prysznic. :)

ocenił(a) film na 9
Yuio21

Biedny Todd:(

ocenił(a) film na 8
reliance

Jak dla mnie to solarium , nadzianie się o maszt , u okulisty , uduszenie , winda ..a dalej nie wiem ;P