Po obejrzeniu prawdopodobnie ostatniego rozdziału Oszukać Przeznaczenie. Mam
pytanie
do tych którzy obejrzeli wszystkie częśći tego filmu. Kto waszym zdaniem zginął najbardziej
tragiczną śmiercią i najbardziej zmyślną przez reżyserów z tych osób ,które uciekało przed
przeznaczeniem ? Pozdrawiam
Myślę,że najtragiczniejszą śmierć odbyły dziewczyny w solarium.I nie mówie tak ze względu na nagie ciała itp.chodzi mi o to,że inne przypadki były dosyć szybkie tzn.ludzie szybko umierali,a tam dziewczyny czuły ból i dalej się męczyły.no może jeszcze scena z zajebistej 5 to u okulisty.tez dziewczyna pocierpiała:)
zdecydowanie laski w solarium w częsci 3 i dziewczyna na sali gimnastycznej w czesci 5 ... ogólnie kobiety miały bardziej widowiskowe śmierci
A właśnie bo nie kojarzę, było w 3 powiedziane co stało się z Policjantem i tą kobietą z 2?
A co do najgorszej, to każda była makabryczna i ciężko mi wybrać.
Pewnie, że solarka -> dla mnie to jedyna jakaś masakryczna śmierć. Tak jak ktoś wcześniej powiedział, reszta była w miarę szybko.
I jeszcze trochę jak babce winda odcieła głowe, bo to też trochę trwało jak ta widna podjeżdżała itd. ;)
Zgadzam sie solarka N1 ;p chociaz ta babka co dostala nozami tez troche sie nameczyla
Jakby nie było chłopak na basenie w czwartej częśći też się namęczył ,ale reżyserzy nie popisali się pomysłem na tą śmierć bohatera. Moim zdaniem też solarium było mega męczarnią przed skonaniem ale chłopak na akupunkturze w częśći 5 jak i dziewczyna u okulisty też się nacierpieli:)
według mnie to kobieta w 2 części (Nora chyba, tak miala na imię) której obcięło głowę windą, oraz Todd, który ''powiesił się'' w wannie. No i dziewczęta z 3 części,w solarium ;)