Oszukać przeznaczenie 5

Final Destination 5
2011
5,7 65 tys. ocen
5,7 10 1 65107
4,9 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 5
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 5

9 i dodaje do ulubionych,podobało by mi się jeszcze bardziej jak bym nie przeczytał recenzji przed seansem. Lepsze od 4, a scena na moście taka samo fajna jak scena na autostradzie. A i czy mi się wydawało że w biurze gdzie opijali smutki po kolegach i koleżankach na jednym z biurek był samolocik i autko wyścigowe, zauważył ktoś to jeszcze. No i czy samochód z belami drewna, to ten sam co w 2?

ocenił(a) film na 10
Robert831231

Podbijam.

ocenił(a) film na 10
Robert831231

One more time.

ocenił(a) film na 8
Robert831231

Samochód z belami na 100 % był, zwróciłam na to uwagę.. Ale na biurkach nie zauważyłam ani samolotu, ani auta... A scena na moście rzeczywiście super...

ocenił(a) film na 10
Kasia_77

Za to też mnie zastanawia, że koroner powiedział że widział to wcześniej skoro nie chodziło o bohaterów jedynki. To ktoś musiał wcześniej też oszukać śmierć, dlatego liczę na 6. A i jeszcze fajny motyw był z tym że w 1 w swojej wizji Alex się pali, świetny pomysł na to kto go zastąpił xD

ocenił(a) film na 10
Kasia_77

Jest te autko wyścigowe, samolot i coś jeszcze, tylko że na wersji z cam nie widać co to:(

ocenił(a) film na 6
Robert831231

U okulisty był dystrybutor wody z napisem Woda po polsku

ocenił(a) film na 10
awro

Restauracja La Micro 81 to ta sama co w Paryżu. Poza tym czytane od tyłu daje liczbę 180 :)