Oszukać przeznaczenie 5

Final Destination 5
2011
5,7 65 tys. ocen
5,7 10 1 65107
4,9 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 5
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 5

jak myslicie

ocenił(a) film na 5

ile jeszcze bedzie czesci/???

ocenił(a) film na 4
dawidek13

Nie widziałem jeszccze czwartej części ale trzy pierwsze były całkiem dobre, więc jeśli będą mieli ciekawe pomysły to niech nakręcą nawet osiem części.

adas_demolka

Tworcy nie odrzucili propozycji nakrecenia czesci 6 i nawet 7. Prace i rozmowy nad ewentualna 6 trwają ale będzie na 80 %. Czytalem gdzies w necie ale nie pamietam gdzie dokladnie.

ocenił(a) film na 6
dawidek13

na filmweb gdzies czytalem ze jezeli bd 5 czesc przez jakis czas na pierwszym miejscu w rankingu jakims ale niestety nie pamietam jakim to chca jeszcze dwie nakrecic czesci

dawidek13

tylko,ze w tej nie zzagra Karl Urban..

smerfetka20a

już o jedną za dużo jest ;P

dawidek13

Mam nadzieję,że nie tyle co Mody na sukces

nirvanka99

bedzie tyle części aż pan kaczyński nie powie 'dosyć!!' i zwoła ekipe osiemdziesieciolatków i zaczna wyzywać fanów od diabła i szatana:)

dawidek13

skoro to jest 5, stawiam, że będzie jeszcze 661. ładny wyniczek wyjdzie.

Sida__

Hmm... tyle co Piły?

dawidek13

tyle co odpowiedzi

karlie

pewnie dojdzie do setki xD
Nie wiem jak im to wyjdzie,ale moim zdaniem niepotrzebnie to kręcą. No bo co jeszcze można wymyślić? ;p
Pierwsze dwie części były dobre, reszta hm..

dawidek13

Hmm... Tak na oko... 6584746474 xD Poważnie: pewnie z siedem-osiem pociągną.

ocenił(a) film na 5
Lacroselle

myślę że jeszcze kilka zrobią bo to jest taki uniwersalny temat że mogą zabijać i zabijać

dawidek13

jeśli 5 bedzie na pierwszym miejscu na liście Box Office po premierze to w 2012 nakręcą 6 i 7
tak przynajmiej słyszałem

mroklum12

Dla mnie to mogą kręcić nawet jedną część rocznie o ile pomysły na zabawne zmasakrowanie ludzi im się nie skończą.

użytkownik usunięty
mroczny

Jestem tego samego zdania chociaż 4 wydawała się dla mnie "powtórką" poprzednich wypadków.