Nie widziałem jeszccze czwartej części ale trzy pierwsze były całkiem dobre, więc jeśli będą mieli ciekawe pomysły to niech nakręcą nawet osiem części.
Tworcy nie odrzucili propozycji nakrecenia czesci 6 i nawet 7. Prace i rozmowy nad ewentualna 6 trwają ale będzie na 80 %. Czytalem gdzies w necie ale nie pamietam gdzie dokladnie.
na filmweb gdzies czytalem ze jezeli bd 5 czesc przez jakis czas na pierwszym miejscu w rankingu jakims ale niestety nie pamietam jakim to chca jeszcze dwie nakrecic czesci
bedzie tyle części aż pan kaczyński nie powie 'dosyć!!' i zwoła ekipe osiemdziesieciolatków i zaczna wyzywać fanów od diabła i szatana:)
pewnie dojdzie do setki xD
Nie wiem jak im to wyjdzie,ale moim zdaniem niepotrzebnie to kręcą. No bo co jeszcze można wymyślić? ;p
Pierwsze dwie części były dobre, reszta hm..
myślę że jeszcze kilka zrobią bo to jest taki uniwersalny temat że mogą zabijać i zabijać
jeśli 5 bedzie na pierwszym miejscu na liście Box Office po premierze to w 2012 nakręcą 6 i 7
tak przynajmiej słyszałem
Dla mnie to mogą kręcić nawet jedną część rocznie o ile pomysły na zabawne zmasakrowanie ludzi im się nie skończą.