Oszukać przeznaczenie 5

Final Destination 5
2011
5,7 65 tys. ocen
5,7 10 1 65107
4,9 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 5
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 5

najlepsza z wszystkich częsci 5 ! troche smieszna troche straszna ale fajny pomysł i fajne
zakonczenie zobaczymy co bd dalej , wczoraj wrocilem z kina 8/10 Polecam!

retro_m

a ja mam pytanie: czy jak nie oglądałam poprzednich części to czy ogarnę fabułę piątej?

ocenił(a) film na 7
majka521

Ja też wczoraj wróciłam z kina. Ogółem film fajny, czasami śmieszny, jest napięcie. Ale uważam, że 3 część byłam najlepsza.
A co do twojego pytania powinnaś ogarnąć o co tam chodzi, dużego powiązania z poprzednimi częściami nie było, tylko pod koniec filmu.

Jakubosia__45

to dobrze ze nie było dużo powiazania.. a wiecie moeże gdzie moge cos przeczytac np. streszczenie poprzednich czesci, bo za bardzo nie mam czasu zeby je ogladac, a do kina chetnie bym poszla ;>
a jeszcze jedno: dużo jest efektów 3D?

ocenił(a) film na 7
majka521

Wpisz w google na pewno coś znajdziesz. A efektów 3D jak dla mnie było średnio. Bardzo fajny początek właśnie z efektami 3D.

Jakubosia__45

no dobra. dzieki za odpowiedzi ;)

majka521

możesz śmiało iść :]

ocenił(a) film na 8
retro_m

TAK ! 5 najj, na drugie miejsce idzie 2 pozdrawiam ; )

ocenił(a) film na 10
Sylwek937

nie no najlepsza musi byc 1 bo 5 by nie było bez jedynki.. ale fakt, lepsza od 4

ocenił(a) film na 10
retro_m

śmieszne? ja sie jedynie na tej nie zasmialam..

ocenił(a) film na 8
retro_m

Śmieszna? :D Wg mnie najlepsza ze wszystkich części. I nie chodzi o efekty 3D bo nie przepadam :/ Bardzo ciekawe rozwiązanie jeśli chodzi o zakończenie. Kilka razy można było podskoczyć na fotelu hehe

retro_m

dla mnie najlepsza jest 2, potem 5, 3, 4, i 1 :]

ocenił(a) film na 8
retro_m

Zgadzam się z tobą.A efekty 3D też ekstra:)