A ja odczułem takie wrażenie jak by to miała być ostania część tego filmu, te podsumowanie wszystkich części na końcu...
na szczęście nigdy, podobno zakończenie 5 to początek 1, czyli historia zatoczyła koło.
Tony Todd gdzieś mówił że jeżeli ta część będzie no.1 to powstaną jeszcze 2 filmy z serii
Ja bym chciał w końcu się dowiedzieć, skąd się wzięło 180 i poznać te osoby które przeżyły wcześniej. Skoro pan Koroner mówił, że widział to wcześniej czyli coś jeszcze musiało być przed akcją z 5.
chodzi o Box Office
niestety o ile się nie myle to op5 zajęło 3 miejsce a nie 1
ale może jeszcze zrobią 6 i 7, się okaże
Też mi się wydaję, że powrót do 1 części z samolotem powoduje, że to już koniec serii, a dodatkowo w zakończeniu filmu są urywki z wszystkich części , to też o tym świadczy
Niech juz nie kręcą kolejnej części, bo jeśli bedzie tak denna jak 5 tomasakra!!!!!
6 w 3D? Przypuszczalnie nigdy. Okazało się że 3d jakośtam źle wpływa na człowieka i będzie (o ile już nie jest) zakazane w USA a wiemy gdzie film jest kręcony.
Oszukać Przeznaczenie 6 odbędzie premierę w roku 2013 max do Kwietnia / Maja. Reżyser zastanawia się czy cała akcja odbędzie się w pociągu czy w budynki . 6 i 7 na 100% trafi do kin . w 2013 - Oszukać Przeznaczenie 6 2014 - Oszukać Przeznaczenie 7
A masz jakieś konkretne info czy zwykłe plotki? Tak samo było z Piłą. W 2010 była ostatnia część i było to nawet oficjalnie mówione przed premierą przez twórców, że to będzie ostatnia część, ale co tam. Ludzie i tak wiedzieli lepiej i nawet ktoś dodał kontrybucję na filmweb, że będzie Piła VIII i mało tego, film nadal jest w bazie, chociaż od dwóch lat nie ukazała się owa część, a wcześniej wychodziły co roku. I nikt tego nie usunął pomimo zgłaszania, że tego filmu nie będzie.
Ale wracając do tematu. Zdaje mi się, że twórcy Oszukać Przeznaczenie też mówili, że to ostatnia część, a poza tym no naprawdę - po takim zakończeniu wręcz nie można kontynuować tego filmu!
W sumie to ty nie masz żadnych mocnych argumentów na to że szósta część będzie tak jak ja że jej nie będzie.