Oszukać przeznaczenie 5

Final Destination 5
2011
5,7 65 tys. ocen
5,7 10 1 65107
4,9 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 5
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 5

Szczerze po oszukać przeznaczenie 4 nie spodziewałem się niczego lepszego po części 5. A tu niespodzianka bo 5 część mnie zaskoczyła i to pozytywnie np podobały mi się fragmenty nawiązujące do poprzednich części szczególnie pod koniec filmu. Osobiście polecam! ;)

ocenił(a) film na 6
Grzechu_94_

weź nie kituj , w 5 części nic specjalnego nie było, jak to możliwe że z tym kluczem do śrub przebiło mu głowę, to bardzo nie realne .. jedynie pod koniec filmu był fajny fragment z tym samolotem, no i jeden z moich ulubionych aktorów grał główną rolę. dlatego daję 6/10

ocenił(a) film na 8
Diablicaaa

teoretycznie jest to możliwe bo jak maszyna chodziła to klucz się trząsł i mógł spaść ;p

ocenił(a) film na 6
Grzechu_94_

wiem że mógł ale mógł zrobić guza temu kolesiowi a nie przebić mu całą głowe ... to już fantastyka na maksa.

ocenił(a) film na 8
Grzechu_94_

Zgadzam się z Grzechu_94_ 5 jest znacznie lepsza niż 4 .. Ja również polecam 5 :)

ocenił(a) film na 2
kkrajewska2

Zaprzeproszeniem to WIELKIE GÓWNO. Najlepsze są pierwsze 3 części. W tej części to już za bardzo namieszali. Jak dla mnie to już w padło (bo wpadło) w WIELKIE GÓWNO.

ocenił(a) film na 9
0ri0n123

Piąta częśc bardzo mi się podobała. Dałem Jej ocenę 9/10
Dlaczego??? Bo były dwa nawiązania do Polski plus pokazane jak bohaterowie gineli w innych częściach

0ri0n123

bo wy wszystkie filmy rozbieracie na czesci i analizujecie.A gdyby tak sie skupic na samej przyjemnosci ogladania?????????

ocenił(a) film na 3
iwa63

Film jest słaby i tyle. Gra aktorów to normalnie jasełka w podstawówce, efekty też szału nie robią. Ciężko się to ogląda, widząc tyle rażących błędów jak i w samym scenariuszu jak i w filmie.

No i zhańbiona końcowa piosenka AC/DC.

3/10 max.