Oszukać przeznaczenie 5

Final Destination 5
2011
5,7 65 tys. ocen
5,7 10 1 65107
4,9 20 krytyków
Oszukać przeznaczenie 5
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 5

sylwia564

ocenił(a) film na 3

Film bardzo słaby, przewidywalny, efekty ok ale nic poza tym, niechętnie obejrzałam.

sylwia564

Przewidywalny, masz na myśli, że wiesz kto zginie? Bo jeśli mówisz, że przewidywalny, bo wiesz JAK zginie, to raczej nie uwierzę :>

ocenił(a) film na 3
Gangelus

Przewidywalny- jeśli oglądałeś trailer były w nim wszystkie najmocniejsze akcje z filmu a co za tym idzie nie było żadnych zaskoczeń dlatego przewidywalny. Oczywiście wątek ten sam, praktycznie cała akcja opierała się na poprzednich częściach. Niestety nie wiedziałam kto umrze, ale jakie to ma znaczenie skoro i tak wszyscy mieli zginąć i zginęli :) pozdrawiam

sylwia564

Słyszałem od niektórych,przepraszam co po niektórych osób że dobre.Ale jak zobaczyłem tą ocenę to włosy stanęły mi dębem ;D!Zobaczy się jak obejrzę,wtedy wbiję tu ponownie i ocenię ten film na co po niektóre czynniki.Z Bogiem!

ocenił(a) film na 3
ausztyc

Oczywiście każdy lubi inne kino i ma własne zdanie, jednak moim skromnym zdaniem cztery poprzednie części były lepsze niż 1 piąta. Obejrzyj i najlepiej sam się przekonaj. Jak to mówią gust gustowi nie równy :)