Oszukać przeznaczenie

Final Destination
2000
6,6 204 tys. ocen
6,6 10 1 203585
5,6 29 krytyków
Oszukać przeznaczenie
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie

Niektórzy mówią, że ten film to gniot. Nie zgadzam się z taką opinią. Dla tych którzy tak napisali, mam prośbę. Usiądźcie nad czystą kartką, pomyślcie trochę i spróbujcie napisać scenariusz do filmu. Pisanie scenariuszy wcale nie jest takie łatwe, a niektórzy tak potrafią zniechęcić człowieka do pisania(głównie swoją opinią), że szkoda gadać.
Mówicie, że przedstawione sceny śmierci są nieprawdopodobne i głupie. To też nieprawda. Według mnie, oszukana śmierć może posunąć się do desperackich czynów. Potrafi zrobić śmiertelną pułapkę z typowo codziennych przedmiotów. Ofiary giną w bardzo niecodzienny sposób i to właśnie pokazuje ,że oszukana śmierć może zemścić się w każdy sposób. Filmy ,,Spiderman'' lub ,,Park Jurajski'' osiągnęły wielki sukces mimo że było tam dużo absurdu. Występowały tam ożywione dinozaury pożerające zwiedzających lub człowiek-pająk przemieszczający się nad miastem za pomocą pajęczych nici. Więc nie warto czepiać się takich ,,drobiazgów :D'' w Oszukać Przeznaczenie.
Mówicie też, że aktorzy zagrali beznadziejnie. Jestem ciekaw jak według was te role powinny być zagrane. Według mnie aktorzy dobrze się spisali. No ale zawsze znajdzie się ktoś komu nie dogodzisz. Mam nadzieje, że moja wypowiedź skłoniła was do przemyśleń na temat filmu. Pozdrawiam fanów Oszukać Przeznaczenie :D