Warto oglądać?? podkreślam że pytanie jest skierowane do ludzi którzy znają się na kinie.
Raczej producenci, reżyser z reguły nie ma nic do gadania w sprawach marketingowych... A co do 4-ki, mam lekkie obawy, co z tego będzie. Fabułą i napięciem już nas nie zaskoczą, i boję się że będą starali się wylać jak najwięcej sztucznej krwi i wymyślać makabryczniejsze sposoby zejścia niż w "PIŁACH".
Ale i tak obejrzę, jak się pojawi :)
A rzeczywiscie! prawda! bedą chcieli widzów zaskoczyc ilością wrazeń, krwi itp. a moze czasem byc wtedy przesyt tego wszytskiego i film bedzie do bani!
ale ja i tak z miłą chęcią obejrze kolejną czesc filmu!
pozdrawima;)
nie trzyma w napięciu, bo jest pozowany na 'lekki'. mnie nie przestraszył i nie wciągnął, dało się go obejrzeć tylko dzięki temu, że jest krótki. ciężko uwierzyć, że rok 2000, bo mi zalatywał latami 80tymi. słaby. jednak- warto obejrzeć. dlaczego? tytuł jest bardzo znany, na tym filmie wzorowali się twórcy kilku innych, stąd dobrze znać pierwowzór i mieć wyrobioną opinię na jego temat(: a jak zrobić to inaczej niż oglądając go? pozdrawiam.
Wedlug mnie wystarczy przeczytac kilka recenzji, przejżeć obrazki aktorów w graficegoogle i oto w naszych głowach powstanie 'lepsza' wersja 'oszukać przeznaczenie'. Dlaczego tak? Bo bedziemy musieli troche pomysleć przy czytaniu i przy wpisywaniu kolejnych nazwisk w wyszukiwarkę. W filmie natomiast myślenie nie jest potrzebne, wszystko mamy podane na tacy. 2/10
Według mnie pierwsza częsc jest najmniej przewidywalna!! w kolejnych mniej więcej wiadomo co sie wydarzy!! film moze nie jest rewelacyjny ale warto obejrzec!!