Jak sądzicie (albo czy macie jakieś informacje) od ilu lat może być ten film? To jest Disney, poza tym na zwiastunie nie wygląda zbyt strasznie, więc dla dzieci też by raczej mogło być?
Jeżeli nie boją się latających skrzydlatych małp, wojowników z karabinami, czarów złych wiedźm, i wielu innych potworów to czemu nie. Calineczka :)
Disney Brnie do przodu jak błyskawica. Coraz więcej wychodzi filmów kamerą a nie Animacją. Jeśli chodzi o film to Nie wygląda na Okropnie straszny i myślę że od może 9,10 roku będzie odpowiedni, No zależy też jak Powiedział Pawoja Jak się nie boi Latający małp itp to jest Ok. Najlepiej pokazać Zwiastun jeśli odpowiada i się nie boi to można z młodszym też pójść
W Stanach, które mają bardzo restrykcyjny system przyznawania kategorii wiekowych, „Oz” dostał PG, co jest mniej więcej odpowiednikiem naszego ‘od 7 lat’. Oznacza to, że pod względem – nazwijmy to umownie – przemocy i strasznych scen będzie pewnie mniej więcej taki sam jak „Alicja w krainie czarów” Burtona.
Na pewno kiedy pojawi się w repertuarze Cinema City to będzie pisało Bez Ograniczeń albo Od 7 lat
Ok, dzięki. W sumie nie wiem, jakoś tak z przyzwyczajenia, nie mogę się przestawić, że siostra już w sumie jest dość duża... Dzięki za pomoc ;D