7,4 64 tys. ocen
7,4 10 1 63955
7,1 25 krytyków
Pół na pół
powrót do forum filmu Pół na pół

8/10

ocenił(a) film na 8

Bardzo dobry film, troszkę przypominał mi stylem 500 Days of Summer. Ten obraz nie przedstawiał dokładnie przebiegu choroby tzn. stadium po stadium, bo to nie był film w takiej tematyce, nie to miał na celu. Nie był też przekolorowany. Polecam wszystkim, także chorym bo to duża dawka optymizmu :)

ocenił(a) film na 8
cardigan

Fakt, film był dobry. Mam tylko jedno "ale" odnośnie twojej wypowiedzi. Ludzie chorzy, szczególnie na choroby takie jak rak, nie mają ochoty oglądać filmów o takiej tematyce. To nie jest dawka optymizmu, to przypomnienie o ich chorobie i cierpieniu. Tacy ludzie wolą obejrzeć coś przy czym się "odmóżdżą" i zrelaksują. I uprzedzając, wiem co mówię.

ocenił(a) film na 9
Ringoo

Ringoo nie zgodzę się z Tobą. Ja przez raka jestem głucha i niepełnosprawna, a ten film jak i "Choć goni nas czas" są dla mnie rewelacyjne i właśnie dla mnie to była duża dawka optymizmu i uwielbiam te filmy.

ocenił(a) film na 8
DZASTII

No ja akurat pisałam o moim dobrym przyjacielu, który dwa razy miał raka, pierwszy raz w wieku 4 lat, potem przerzut w wieku 13 a teraz zmaga się z HCV którym został zarażony podczas jakiegoś zabiegu. Ale fakt, źle napisałam, zbyt ogólnie. Każdy człowiek to w końcu indywidualność.

ocenił(a) film na 9
Ringoo

Dokładnie każdy jest inny. I jak pisałam dla mnie to rewelacja ten film był i duża dawka optymizmu.