7,4 64 tys. ocen
7,4 10 1 63955
7,1 25 krytyków
Pół na pół
powrót do forum filmu Pół na pół

KU**A, na to czekałem... Film który jak najbardziej spełnia moje oczekiwania. Chyba najlepszy film w tym roku jaki obejrzałem.
Ma wszystko czego mi trzeba(komiczne sceny, momenty nadziei i upadku, sceny gdzie uroni się łza). Lekki i przyjemny na wieczór. Na pewno powrócę do niego nie raz. Dla mnie zasługuje na wysoką ocenę.

maselko151

Właśnie skończyłem seans i ... sweet mother of God, potwierdzam słowa wyżej. Wyjątkowo czas mi szybko płynął przy tym filmie, jestem pod wrażeniem produkcji i roli Gordon-Levitta. Solidna ocena

theostr

Dokładnie Gordon-Levitt odegrał kawał dobrej roboty. W ogóle cała gra autorska składu mi się podobała plus Seth Rogen, który dodaje temu filmowi nutę komizmu. Nie spodziewałem się że film z kategorii: Dramat zadowoli w pełni moje oczekiwania. Obejrzałem go jedynie z faktu że to komedia z udziałem Setha Rogena, który gra świetnie(według mnie) w filmach komediowych

maselko151

Dobry film,zaczynam lubić komediodramaty.Z podobnych polecam W Chmurach i Spadkobiercy.

GREENWAVER

lubisz Georga Clooneya czy to zbieg okoliczności?

*znacie jakieś inne filmy tego typu godne obejrzenia?

ocenił(a) film na 7
maselko151

"bez mojej zgody" ale to nie komedia a piekna historia chorej na raka dziewczyny

maselko151

50/50 znalazłem pod tematem <coś podobnego do "Garden State">. Także bardzo pozytywnie nakręcający film z wieloma baaardzo oryginalnymi postaciami.

maselko151

zbieg okoliczności...dobrze ogląda się The Wrestler.

ocenił(a) film na 9
maselko151

świetny film. dla mnie również jeden z najlepszych jakie widziałem w tym roku. polecam.