moja ocena to 5, czyli średni, a nawet dałabym 4, czyli ujdzie - reasumując film tak średni,
że aż ujdzie. Nie powiem, oglądało się go całkiem przyjemnie, film nie męczy, ale poza tym
nic nie powala! Raczej czarne poczucie humoru, dosyć specyficzne, więc może stąd
'komedia'. Jedyną postacią, która przykuła moją uwagę był Kyle - przyjaciel Adama, ah on i
Szkieletor - jedyne wyróżniające się postacie.
Obejrzeć, Zapomnieć, wybrać lepszy :)
ależ chłopie nudzę - nie czytaj. Bardzo fajnie, że Tobie podobał się film :)
mi - NIE !
Czytajac Twoja wypowiedz uswiadomilem sobie, iz to,ze kobiety w pewnych czasach nie mialy praw do glosowania. Zawsze wydawalo mi sie to niedorzeczne a wrecz absurdalne lecz czytajac Twoja wypowiedz zmienilem zdanie. Lepiej zeby nie glosowaly jesli maja pieprzyc takie glupoty:) Powiedz mi Kochana kiedy masz urodziny a obiecuje kupic Ci nowy garnuszek bys nie musiala juz ogladac takiego badziewia i mogla odnalezc sie w kuchni, serdecznie pozdrawiam :)
"Nie powiem, oglądało się go całkiem przyjemnie, film nie męczy, ale poza tym
nic nie powala!"
powiedz mi gdzie w mojej wypowiedzi widzisz słowo badziewie ? Przeczytaj ją jeszcze raz skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Uważam, że film jest średni ale oglądało mi się go całkiem przyjemnie, nie zmienię zdania tylko po to żeby Ciebie zadowolić, a jeśli tak bardzo chcesz się na kimś bądź czymś wyżyć to widocznie Tobie przyda się garnuszek i wizyta w kuchni może tam uspokoisz swoje ego :)
jak sama napisałaś "moja ocena to..."- Ty możesz oceniać film na 5. Spoko jest to Twoja subiektywna opinia, ale nie mozesz pisać, że film ma zbyt wysoką ocenę, bo nie możesz się wypowiadać w imieniu innych :) Średnia głosów jednak o czymś świadczy.
A więc - moim zdaniem film ma zbyt wysoką ocenę. Żeby już wszystkich uszczęśliwić :)
Nie będę każdego zdania zaczynała "moim zdaniem, wg mojego uznania, wg mnie" itd bo to bez sensu. Mogę pisać, że film ma zbyt wysoką ocenę, bo nadal piszę to wg swojego zdania tyle, że w domyśle i nie wypowiadam się w imieniu innych. Pozdrawiam :)