PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=743042}

Pęknięcie

Rupture
2016
4,5 1,3 tys. ocen
4,5 10 1 1306
Pęknięcie
powrót do forum filmu Pęknięcie
użytkownik usunięty
miko1980

tu coś jest ;)
http://sharethefiles.com/forum/viewtopic.php?f=68&t=268243

heh, nie o to mi chodzilo :) film u mnie od dawna lezy na dysku i czeka w kolejce, bardziej liczylem na jakies opinie polskich widzow...

użytkownik usunięty
miko1980

a to sorki... jeśli w najbliższym czasie oglądnę to wpadnę podzielić się wrażeniami :)

miko1980

Wrzuciłeś jakieś "Nikt nic" i dziwisz się, że nie dostałeś tego, czego chciałeś? Chcesz konkretnej odpowiedzi, zadaj konkretne pytanie.

AJGOR_2

pytanie bylo ogolne - na zasadzie wywolania do tablicy osob ktore obejrzaly, podejrzewam ze opinii brak gdyz malo kto obejrzal a nawet jestli to film byl tak denny ze szkoda czasu na komentowanie (sadzac po recenzjach zachodnich).

"zadaj konkretne pytanie" - to mnie rozbawiles..

miko1980

Opinii brak, bo nikt nie wie, że pytałeś o opinię.
Nikt nic to nie jest pytanie ogóle. To w ogóle nie jest pytanie. U mnie na forum (jednym z największych w Polsce) to pytanie od razu by poleciało do śmieci.
A KONKRETNE pytanie to dla inteligentnego człowieka nie jest nic trudnego.

Chcesz opinii w duchu pytania? Proszę:

Ja nic. Czy taka odpowiedź wystarczy?

AJGOR_2

dzieki bogu nie jestesmy u ciebie na forum, zreszta ja się nie żaliłem nigdzie na brak odzewu więc nie wiem czemu sie czepiasz konstrukcji pytania (nawet jezeli byla faktycznie zbyt ogolna)

ocenił(a) film na 6
miko1980

co do tematu, film zapewne dla wielu taki sobie, ja obejrzałem z zaciekawieniem, końcówka dupy nie urywa, ale Noomi jest fajna jak zwykle

ocenił(a) film na 5
ocenił(a) film na 5