5,7 34 tys. ocen
5,7 10 1 34218
5,3 30 krytyków
Płynące wieżowce
powrót do forum filmu Płynące wieżowce

Pytanie j.w. Nigdzie nie mogę znaleźć tego filmu do obejrzenia online. Zresztą jak większości polskich filmów. Prosiłabym o podanie mi linków do stron na których można obejrzeć "Płynące wieżowce" bez logowania i konta premium. Z góry dziękuję :)

Dzulka98

Nie wiem czy dystrybutorom udaje się blokować w jakiś bliżej nieokreślony sposób pojawianie się polskich filmów w sieci czy są na tyle chu**** że nikomu nie chce się bawić w udostępnianie ich, ale faktem jest że gdy do kin trafi (powiedzmy w USA) zachodni film, to już kilka h czy tam dni po oficjalnej premierze można z torrentów czy innych forów pobierać kamerówki. Zauważyłem natomiast dwie rzeczy odnośnie polskich filmów: 1. pomimo iż minęło już kilka miechów od premiery Płynących Wieżowców czy też "W imię" Szumowskiej, to tych dwóch filmów nie idzie znaleźć na torrentach (chyba że ja słabo szukam ;) ) 2. Niektóre tytuły pojawiały się online praktycznie natychmiast po tym, jak do sprzedaży trafiały DVD/BD z danym filmem. Myślę że podobnie będzie z tymi dwoma filmami i musimy poczekać cierpliwie na wydania DVD, lub wydobyć pieniążka i iść do kina.

drejos_ad

No chyba niestety tak. Dziękuję mimo wszystko za odpowiedź :)

ocenił(a) film na 2
Dzulka98

Wie ktoś kiedy premiera DVD? (Bo w googlu znaleźć nie mogę.)

STAMiNA

Też niestety nie wiem. Ale mam nadzieję, że niedługo, bo jak pojawi się na dvd, to i w internecie będzie można obejrzeć :)