5,7 34 tys. ocen
5,7 10 1 34218
5,3 30 krytyków
Płynące wieżowce
powrót do forum filmu Płynące wieżowce

Lekki chaos

ocenił(a) film na 6

Wszystko działo się szybko, czasami aż za. Film dość dobry, ale ten chaos trochę wybija. Mimo to,
warto obejrzeć :)

ocenił(a) film na 7
ciekawy_nick

Ale to jakiś sarkazm? Działo się szybko? Jak dla mnie historia sunęła się powoli, momentami aż za bardzo, niektóre sceny przydługie.
W ogólnym rozrachunku, biorąc pod uwagę rozterki, miotanie bohatera, ma to sens i uzasadnienie. Chaos? Gdzie? Jak dla mnie historia zgrabna i poukładana, ale nieoczywista. W jednym się zgadzamy, warto obejrzeć :)

ocenił(a) film na 6
saike

Może po prostu lubimy inny rodzaj i montaż filmu. Trochę na minus jest fakt, że te sceny wyglądały jakby były sklejane na szybko. Wiem, że taki czasami jest zamiar, ale za tym nie przepadam.

ocenił(a) film na 3
ciekawy_nick

parkingi - fajki - gołe kuta*y. Tak w jednym zdaniu można określić "wartką" akcję tego filmu. Nic nie wnoszące dłużyzny, denne dialogi. Szkoda, bo zmarnowano fajny pomysł na film.

ocenił(a) film na 6
czechofil

Nie przesadzajmy ze zmarnowaniem. Film dobry, nie jest to arcydzieło, ale trzyma przyzwoity poziom. Może troszeczkę się zawiodłam, więcej oczekiwałam. Zawiodło mnie trochę zakończenie, nie będę pisać i spoilerować.

Krótko podsumowując- mogło być lepiej, ale źle też nie jest :)