PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10008932}

Pływaczki

The Swimmers
2022
6,9 7,5 tys. ocen
6,9 10 1 7525
7,0 2 krytyków
Pływaczki
powrót do forum filmu Pływaczki

Film do obejrzenia i to tylko. Główna bohaterka przedstawiona jako "pływaczka" to tak naprawdę zawodniczka na poziomie jakich mamy tysiące (tak nawiasem mówiąc z jej czasami Olimpijskimi miała by problem wygrać zawody regionalne w Polsce) To taka Syryjska Eddie "Orzeł" Edwards pływania czyli pozytywna postać z nierealnymi celami. Netflixowa historia która na pewno nie zostanie w pamięci na długo.

ocenił(a) film na 4
Andrzej_Bykowski_filmweb

Zostałeś wyjaśniony......

ocenił(a) film na 8
wolica_piotr

Tak tak bocie

ocenił(a) film na 4
Andrzej_Bykowski_filmweb

Zostałeś wyjaśniony..............

ocenił(a) film na 8
wolica_piotr

A ty zaorany

ocenił(a) film na 3
Andrzej_Bykowski_filmweb

Zostaleś wyjaśniony!

ocenił(a) film na 4
Andrzej_Bykowski_filmweb

O tępemu świrusowi juz nie przeszkadza, jak on to napisał "patologiczne słownictwo" i "prostacka nowomowa" nawet nie wiedząc co to znaczy, ale czego się spodziewać po Kononowiczu Filmweb-u. Więc ci wytłumaczę słowo "wyjaśniony". Dotyczy takich buraków znokautowanych intelektualnie. Zostałeś wyjaśniony.

ocenił(a) film na 8
wolica_piotr

Napisałem po twojemu. I jak widać dotarło

ocenił(a) film na 3
wolica_piotr

:) :):) Zgłupkiem rozmawia się po głupiemu->Zostałeś wyjaśniony.

ocenił(a) film na 3
darekgut

Niby Bykowski oczywiście!

ocenił(a) film na 8
darekgut

Ty też zostałeś zaorany

ocenił(a) film na 3
Andrzej_Bykowski_filmweb

Zostałeś wyjaśniony!

ocenił(a) film na 4
Andrzej_Bykowski_filmweb

Zostałeś wyjaśniony!

wolica_piotr

Dziękuję za uświadomienie z perspektywy osoby znającej środowisko pływackie. Film był wypełniony propagandą imigrancką, ale liczyłem, że sportowo będzie to ciekawa historia. Okazuje się, że to historia o litości organizatorów Igrzysk, w jej miejsce mógł trafić ktoś z większym talentem. na podstawie tego komentarza sprawdziłem wyniki z Rio 2016. Wynik znacząco odbiegał od topowych zawodników. Nie przejmuj się hejtem, to normalne, że ludzie nie lubią faktów.