PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=192901}

P.S. Kocham cię

P.S. I Love You
2007
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 165875
5,5 17 krytyków
P.S. Kocham cię
powrót do forum filmu P.S. Kocham cię

Z niedowierzaniem piszę ten tekst ale po raz ostatni zaufałem ocenie filmwebu jeśli chodzi o film.
Cała historia pięknnna ale wzięta z sufitu i najpiękniejsza w tym wszystkim oczywiście Hilary Swank. Amerykanie już tak przywykli, więc aktorka grająca Phoebe z Friendsów musi oczywiście grać zakręconą świruskę. Tutaj oczywiście nie bez sensacji pod tym względem.

No i oczywiście scenariusz miejscami przypomina kolosa na glinianych nogach. Kolos dosłownie. Od jakiegoś czasu wyczuwam w kinie amerykańskim brak takiej jakiejś ważnej warstwy w filmie która powinna łączyć wszystko w jedną całość. Niestety wielu filmom jej brakuje. Czasem ta warstwa nazywa się "sens" "rzeczywistość" "realność" "emanacja spójności" "miodność" "porywanie widza" "coś"

Dobra nie nudzę więcej bo mi się nawet w tym temacie nie chce.

Dla wszystkich zawiedzionych kinem amerykańskim i Hollywood
polecam filmiki krótkometrażowe jakie ludzie kręcą na YOUTUBE. można naprawdę się zdystansować.

PetZoo

Jeśli chodzi o ocenę, to jest naprawdę bardzo wysoka jak na taką ilość głosów. Ciekawe, czy film dobije do 1000 ;) jeszcze ja swoją dobrzucę, jak tylko projekcja będzie w Olsztynie...