PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=192901}

P.S. Kocham cię

P.S. I Love You
2007
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 165875
5,5 17 krytyków
P.S. Kocham cię
powrót do forum filmu P.S. Kocham cię

Jak w temacie, film jako film bardzo sympatyczny. Jednak czytając najpierw książkę byłam lekko zdegustowana. Denerwowałam się, że wszystko jest nie tak. Nie te osoby, nie te miejsca itp.
Biorąc pod uwagę sam film nie ekranizację książki jestem na tak. Ogólnie sympatyczny

Ewik_6

Ja też się denerwowałam. Ale o książce zapominam, a film będę oglądać aż mi się znudzi, bo mam na komputerze:)

Ewik_6

Jestem tego samego zdania.
Film ok, ale na pewno nie mozna powiedzieć, iż jest to ekranizacja książki - co sprawiło, że jestem lekko rozczarowana.

ZBasia

Właśnie skonczyłam czytać ksiażkę, a film nie był mi dany jeszcze obejrzeć. Ale jeśli jest tak jak mówicie to nie wiem, czy w ogóle się skuszę...
W obsadzie nie widze Richarda, Ciary, Laury. Nie wiem, gdzie jest Leo, a byłam ogromnie ciekawa jego 'kinowej' postaci.
Także zastanawia mnie brak jakiejkolwiek osoby z pracy Holly.
Jeśli te w/w postaci rzeczywiście nie występują filmu, to zdaje się być bardzo okrojony, a przecież wąteki Richarda, albo Ciary wydawaly mi byc sie dosyc waznymi.
I kto to do diabla William i Marcus?!

Mógłby mi ktoś w przybliżeniu powiedzieć jakie sceny pominięto, co dodano? Prosze :)

ocenił(a) film na 10
Caireann

Jesli oczekujecie dokladnosci filmu wespol z ksiazka, to sie rozczarujecie. Wiele rzeczy zostalo pominietych, wiele zmienionych. I dlatego tak jeden jak i drugi obraz mozna odebrac z zainteresowaniem. I calkiem osobno nalezy je oceniac. A postac Williama jest w filmie dosc istotna. I, mimo, ze w ksiazce go nie ma, to szkoda by bylo, gdyby rezyser tej postaci nie stworzyl:)