PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=192901}

P.S. Kocham cię

P.S. I Love You
2007
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 165875
5,5 17 krytyków
P.S. Kocham cię
powrót do forum filmu P.S. Kocham cię

Beczałam przez początkowe 60 minut filmu, a potem sie jakos powstrzymałam. Mam nadzieje że Holly będzie z Willem ,on jest wprost uroczy, choć dla mnie z charakteru uderzająco przypomina Gerrego pod względem charakteru... i jeszcze ten tatuaż ^^

minagi

a juz myslalam ze cos ze mna nie tak;d nie wiem czy mialam zle dzien bo z regoly ciezko mnie wzruszyc ale ryczalam jak glupia ^^ coz gerry byl niezazstapiony,ale will tez w oczko:) a i zgadzam sie co do jego tatuazu ^^

blowingbubble

dziewczyny, ja tez nie moglam sie powstrzymac od placzu :D smutny film, ale ksiazka jeszcze lepsza, w ksiazce jest to wszystko lepiej przedstawiona.... cala postac Gerry'ego i jego zony sa lepiej rozrysowane.... obydwaj panowie sa cudowni, choc ja wole Butlera :D

ocenił(a) film na 10
k_8guru

Gerry ! Gerry ! Gerry ! Mam nadzieję , ze Holly się NIE zwiąże z tym okropnym Willem ! Dlaczego ? Wiem ze nie powinnam ale uznałabym go za zdrajce , przeciez Gerry był jego kumplem ! A ten świnia sie przespał z nią jak ja tylko poznał :/
A gerry był zabawny i wogóle fajny :) Filmik-super !

ocenił(a) film na 9
strawberry95

strawberry95 zgadzam się z tobą Willem w ogóle mi się nie podobał i też nie chciałabym żeby byli razem za to Gerry był całkiem całkiem z zajebistym charakterem :) Film bardzo mi się podobał Polecam I muszę też się przyznać że ryczałam :) hee

minagi

Czyli nie tylko ja przeplakalam caly film.. juz myslalam ze cos zemna nie tak . PIerwszy raz wzruszyl mnie tak film . Az mnie zoladek rozbolal. Jaka to byla piekna milosc ech... i wlasnie slucham teraz smutnej piosenki i jeszcze teraz leca mi zly ... ach wzruszylam sie