Beczałam przez początkowe 60 minut filmu, a potem sie jakos powstrzymałam. Mam nadzieje że Holly będzie z Willem ,on jest wprost uroczy, choć dla mnie z charakteru uderzająco przypomina Gerrego pod względem charakteru... i jeszcze ten tatuaż ^^
a juz myslalam ze cos ze mna nie tak;d nie wiem czy mialam zle dzien bo z regoly ciezko mnie wzruszyc ale ryczalam jak glupia ^^ coz gerry byl niezazstapiony,ale will tez w oczko:) a i zgadzam sie co do jego tatuazu ^^
dziewczyny, ja tez nie moglam sie powstrzymac od placzu :D smutny film, ale ksiazka jeszcze lepsza, w ksiazce jest to wszystko lepiej przedstawiona.... cala postac Gerry'ego i jego zony sa lepiej rozrysowane.... obydwaj panowie sa cudowni, choc ja wole Butlera :D
Gerry ! Gerry ! Gerry ! Mam nadzieję , ze Holly się NIE zwiąże z tym okropnym Willem ! Dlaczego ? Wiem ze nie powinnam ale uznałabym go za zdrajce , przeciez Gerry był jego kumplem ! A ten świnia sie przespał z nią jak ja tylko poznał :/
A gerry był zabawny i wogóle fajny :) Filmik-super !
strawberry95 zgadzam się z tobą Willem w ogóle mi się nie podobał i też nie chciałabym żeby byli razem za to Gerry był całkiem całkiem z zajebistym charakterem :) Film bardzo mi się podobał Polecam I muszę też się przyznać że ryczałam :) hee