PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=192901}

P.S. Kocham cię

P.S. I Love You
2007
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 165875
5,5 17 krytyków
P.S. Kocham cię
powrót do forum filmu P.S. Kocham cię

Nie oglądałam filmu :( bo słyszałam że jest nie ciekawy . A i tak wole najpierw przeczytać książkę :) Tylko nie jestem pewna czy warto ?? Proszę o odpowiedz :) A i jestem ciekawa w jakiej cenie jest ta książka ??

Vanessa_Hudgens_3

książka jest genialna, pełna dość specyficznego [oczywiście w pozytywnym tego słowna znaczeniu] klimatu.
film - porażką nie nazwę, ale dość przeciętną pozycją, w zupełności nie wykorzystującą potencjału, jaki historia Holly i jej miłości do Gerry'ego niesie. film ratował świetny Gerard Butler, Hilary Swank okropnie mnie w tej roli irytowała.

książkę polecam z ręką na sercu, a cena nie przekracza 30 zł - w salonie internetowym empiku kosztuje już 27,99, ja moją natomiast kupiłam za 29,90.

Vanessa_Hudgens_3

oglądałam film, przeczytałam książkę. podobało mi się jedno i drugie :) chociaż książka jest lepsza, i różni się trochę od filmu. polecam, polecam i jeszcze raz polecam książkę;) i film też

ocenił(a) film na 6
zlosnica_10

książkę przeczytaj koniecznie, a film sobie daruj bo naprawdę nie warto:(

użytkownik usunięty
Vanessa_Hudgens_3

Hej:) Nie słuchaj innych, tylko sama się przekonaj. Ale ja, polecam film jak najbardziej:)

Film jest lepszy. Książka ma wiele powtórzeń, jest mało spójna i albo kiepsko napisana albo przetłumaczona.