P.S. Kocham cię

P.S. I Love You
2007
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 165956
5,5 17 krytyków
P.S. Kocham cię
powrót do forum filmu P.S. Kocham cię

Prawdę mówiąc usnęłam w połowie,w końcu obejrzałam cały ale nie zrobił na mnie wrażenia. Miałam wrażenie,że akcja się kupy nie trzyma i nawet Hilary Swank którą cenię szczególnie się nie popisała.Można pooglądać ale kaski na kino bym nie marnowała

agata_k4

Nie zachwycił??
Przecież to film z cyklu dramat i komedia romantyczna spodziewałaś się krojenia piłą mechaniczną?? Film był fantastyczny ja nie lubię romansideł ale ten to była piękan hoistoria prawdziwej miłości to perełka wśród filmów a książka jest jeszcze lepsza!! Cudo!!!

kkarnaaaa

Skąd pomysł,że spodziewałam się piły? Są filmy z cyklu dramat i komedia romantyczna które mi się podobały a ten akurat nie i nieważne jak wiele razy powiesz,że dla Ciebie film był świetny.Ja nadal nie będę zachwycona.To chyba nie jakiś obowiązek w końcu?

agata_k4

jasne że nie obowiązek twoja sprawa co ci się podoba

ocenił(a) film na 8
agata_k4

polecam następną polską komedię romantyczną która na 100% cię zachwyci

Sarin

Ejże, moje panie, czemu się tak rzucacie na wątkodawczynię? Nie ma obowiązku uwielbiania "P.S. I love you" a to forum na którym sie znajdujemy służy do wyrażania opinii na temat filmu, także tych negatywnych. Jeśli się nie zgadzacie z inicjatorką wątku to dyskutujcie, wytaczajcie kontrargumenty i walczcie, zamiast zachowywać się jak dzieci w piaskownicy.

EineHexe

Eeee... Moje panie i panowie, znaczy.

Sarin

Polecam czytanie czasem tutaj waszych komentarzy, które często gęsto poprawiają mi humora :)

Jak dla mnie to film bardzo, ale to bardzo nierówny. Ma swoje wzloty i upadki. Po dobrym początku przed początkowymi napisami.Po czołówce dzieje się jeszcze ciekawiej, Ale w końcu przychodzą jakieś takie sam nie wiem co. Ale zalatuje nudą. i tak przeplatanka jest. Raz fajnie raz dupowato. Raczej nie śmieszny. Na początku się trochę pośmiałem jak przyjaciółka przyjaciółka (tak powinno być to żaden błąd) se szukała na stypie faceta LOL

Ogólnie film raczej smutny (w sensie, że raczej nie za wesoły). A jednak pozytywny.
Ale moje końcowe odczucia to są takie, że jest to film dla dziewczynek. (Ach ten boski Dżejms Skręt na końcu).

Oglądało się raczej przyjemnie. Czas szybko zleciał. Film przyzwoity.

7/10