Absolutnie boski! Przeryczałam częśc filmu, przechodząc od uśmiechu do łez. Żałuję, że nie obejrzałam go wcześniej.
Polecam, bo na prawde warto.
// Ps. Zgadnij ;)
9/10
Komedie romantyczne są dla małych dziewczynek które wierzą że i one będą mieć tego księcia z bajki, który przyjedzie na białym rumaku...
Niektóre dziewczyny lubią taki typ mężczyzny :) a pozostałe będą się zastanawiać czemu brakuje prawdziwych mężczyzn na tym świecie
Masz na myśli meteroseksulanych ,płaczących chłopczyków używających twojej kosmetyczki:) Prawdziwy facet jest twardy i wredny!
Łał, chociaż raz się z Tobą zgodzę. Ale tylko częściowo:P Twardy nie równa
się wredny. Ale wyszczekany, żeby był.
Twoja siła argumentów poraża wszystkich w promieniu o zasięgu twoich delikatnych, nie spracowanych dłoni podlotka.Wow!
Miało być mądrze, składnie i elokwentnie ale sieczka Ci wyszła.
Słonko, nie moja wina, że masz jakieś problemy z płcią przeciwną.
Hhahahahahahahahaha! XD twardy i wredny?! Hahahahahahah! oczywiscie ty jestes tym twardzielem tak? XD smieszne! Ale jednak po niektorych twoich wypowiedziach przyznaje ze jestes wredny... prawdziwy mezczyzno! XD
mela- ty za to jesteś przykładem typowej kobiety:delikatna, czuła, troskliwa, wyrozumiała...
Ja płakałam, gdy czytałam książkę. Nie mogę znieść tego w filmie, że poszła do łóżka z przypadkowym facetem... Przecież ona nadal kochała Gerry'ego!!
Mnie też to w pewnym stopniu denerwowało;)
Ale z drugiej strony... ona też potrzebowała jakiejś czułości, bliskości
drugiego człowieka.
Często się spotykam z czymś takim w książkach.
A najśmieszniej to jest tak jak w modzie na sukces jak brók myślała, że
Ridż umarł i sie przespała z jego bratem a on wcale nie umarł.
Maslana2203- wskazówka dla Ciebie:
jak Twój ukochany zemdleje, bądź stwierdzisz, że jego funkcje życiowe ustały(co nie oznacza, że umarł) szybko się otrząśnij z szoku i prześpij z pierwszym lepszym facetem, najlepiej jego bratem lub ojcem-syn będzie jeszcze za młody- przecież możesz potrzebować "jakiejś czułości, bliskości drugiego człowieka".Zwłaszcza jeśli "często spotykasz się z czymś takim w książkach"- to jest to napewno najlepsze rozwiązanie.Uważaj, żebyś nie "myślała tak jak Brooke, że Ridge umarł i nie przespała się z jego bratem a on wcale nie umarł"(pewno tylko udawał, żeby sprowokować Cię do tego kurewskiego czynu)
Moje pytanie brzmi:gdzie można nabyć taką sieczkę do mózgu?
W pewnym stopniu mnie to denerwuje!
Dziewczyny proszę was...! Lubie komedie romantyczne ale ta to gniot i nic więcej a wy jeszcze się tu wykłócacie nie wiadomo o co...!
a z sieczką trzeba się urodzić :)
Skarbie, czy w którymkolwiek momencie sugerowałam, że droga wybrana przez
Holly, lub co gorsza (bbrr) Brooke , jest dobra?
Wytłumaczyłam tylko jej zachowanie w świetle norm książkowych i filmowych,
nie moich własnych. A Ty słonko bierzesz wszystko do siebie konkretnie,
denerwujesz się, nie potrafisz nic innego poza obrażaniem innych
użytkowników. Spokojnie.