PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=192901}

P.S. Kocham cię

P.S. I Love You
2007
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 165877
5,5 17 krytyków
P.S. Kocham cię
powrót do forum filmu P.S. Kocham cię

Nie wiem co ze mną nie tak, ale przez cały film płakałam... zupełnie jak dziecko. Nie wiem,
czy to przez pogodę, a może po prostu dziwny dzień miałam, ale prawie całe dwie godziny
przepłakałam. Nie mogłam inaczej. Na pogrzebie Gerry`ego, jak Holly śpiewała karaoke, jak
jej się cały czas przypominał, na scenie w irlandzkim pubie, na scenie z łódką, podczas jej
urodzin... cały czas płakałam. I jeszcze "Fairytale of New York"... piękna piosenka, a film
cudowny.

ocenił(a) film na 10
lila0202

Nic nie mów, ja jestem w 32 minucie a chusteczka cała mokra - dawno tak sie nie czulam..

ocenił(a) film na 7
Roxettee

Ja tak samo , cały czas wlepiona w poduche i rycze.; D
Nie kumam siebie , no ale cóż. ; p
Film fenomenalny ;D

__

Ps. Zgadnijcie co .? ; )

ocenił(a) film na 9
mezowos_4

Bardziej plakalam jak czytalam książkę! Ale na filmie bylo tez kilka takich momentów..

ocenił(a) film na 10
thehighheels

Ja ogladalam ten film, kila razy i nadal mnie tak samo wzrusza, jak na samym poczatku... Film jest cudowny.

mamba_bloki

zgadzam się film cudowny... aż chce się obejrzeć jeszcze raz i jeszcze raz... bardzo rzadko płaczę na filmach ale ten mnie poruszył dogłębnie...

ocenił(a) film na 10
lila0202

pociesze się, że nie byłaś sama :) nie wiem dlaczego ale mi też łzy leciały z oczu jak na zawołanie...

Film wspaniały dający sporo do myślenia... Może pora zastanowić się nad własnym życiem... :)

ocenił(a) film na 7
lila0202

Ja też płakałam cały film a w moim przypadku to trochę dziwne bo nigdy nie płaczę na filmach, ale doszłam do wniosku że te film jest wyjątkowy... Naprawdę ma coś w sobie

ocenił(a) film na 10
97aska97

Zgadzam się z poprzednimi komentarzami. Przez cały czas łzy leciały mi strumieniami po policzkach. Nigdy dotąd żaden film tak na mnie nie podziałał. Był po prostu wyjątkowy i niezwykle wzruszający

ocenił(a) film na 9
lila0202

Dokładnie, totalny wyciskacz łez, ale taki, który nie wpędza w smutny nastrój, tylko wywołuje raczej pozytywne emocje. Przynajmniej w moim przypadku :) A najbardziej wzruszały momenty najbardziej pospolite, i takie codzienne sytuacje ukazane w tym filmie :) Np. scena kłótni, karaoke :)

majtreja90

Ja film oglądałam z 6 razy i za każdym razem to było półtora godziny płaczu. Pierwszy raz oglądałam z siostrą i gdy już pojawiły się napisy końcowe, moja twarz była cała czerwona, mokra i spuchnięta. Siostra spojrzała na mnie i zaczęła się zanosić śmiechem. Gdy ostatnio to z nią ogladałam była już przygotowana na widok mojej zapłakanej twarzy :D
Jeeejku, genialny film!

ocenił(a) film na 10
majtreja90

Te sceny były po prostu świetne :) Zaskakiwały swoją prostotą, a zarazem czymś wyjątkowym. Nawet w ujęciu takich pospolitych sytuacji, można było dostrzec to niesamowite uczucie, jakie łączyło bohaterów.