PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=192901}

P.S. Kocham cię

P.S. I Love You
2007
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 165877
5,5 17 krytyków
P.S. Kocham cię
powrót do forum filmu P.S. Kocham cię

oglądając po raz pierwszy film bardzo się wzruszyłam , doszłam do wniosku że jest kapitalny , zakochałam się w nim . Postanowiłam sięgnąć po książke i rozczarowałam się okropnie oglądając po raz 2 film . Reżyser zepsół go kompletnie , odchodzi od książki jakby kompletnie chciał wymyślić własną historie , to bardzo źle bo gdyby trzymał się bliżej książki film stał by się dużo zabawniejszy . Ogolnie Garry śpiewa , Holly sprzedaje domy , matka Holly straciła męża a z Daniela ? z Daniela zrobili głąba. nie żałuje że przeczytałam książke jest doskonała , autorka się powtarza ale na to można przymknąc oko . Film jednak po przeczytaniu książki wydał mi beznadziejny i nudny , zaśmiałam się z 2 razy ( a to niby komedia romantyczna ) Nie ... moim zdaniem to film do płakania a książka jest do płakania i do śmiania się . KSIĄŻKA WSPANIAŁA , FILM DO BANI ...
możecie się niezgodzić z moją opinią , trudno . ZAchęcam do przeczytania . Wydawało mi się że jestem twarda jednak przez książke co chwile płakałam

ocenił(a) film na 8
azialaxD

Nie miałam okazji czytać książki, ale jeżeli tylko będę mogła przeczytam ją. Osobiście film strasznie mi się podobał i jako melodramat sprawdził się idealnie. Strasznie wzruszał i doprowadzał do łez. Po prostu piękny. Kreacja Hilary znakomita. Zobaczymy czy moje zdanie zmieni się po przeczytaniu książki.
Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 10
Cheyennee

naprawde warto :D jeśli nie lubisz czytać to grubość może Cię zniechęcić :P ale nie pożałujesz tej decyzjii :)
gdy już bedziesz mieć książke to przygotuj sobie spory zapas chusteczek... ( chyba że to tylko ja tak płacze... :P hah )

azialaxD

zgadzam sie ksiazka miala to cos w sobie byla realistyczna i mozna bylo w niej odnalezc nadzieje. film uplycil najlepsze strony ksiazki i sprawil ze po za tytulem i bochaterami nie ma nic wspolnego ze soba.