PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=192901}

P.S. Kocham cię

P.S. I Love You
2007
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 165877
5,5 17 krytyków
P.S. Kocham cię
powrót do forum filmu P.S. Kocham cię

powiem wam ze ja mam kilka, wiec ciezko mi bylo wybrac...ale chyba jednak wygrywa pierwsza scen jak sie kloca w domu, lacznie z rozbrajajacym striptizem Butlera :D

ocenił(a) film na 7
sledzik

Zdecydowanie stypa. Nie taka zwyczajna, tradycyjna ale wyjatkowa, gdzie było widać, że goście naprawdę wspominaja faceta. Chyba jedna z najbardziej wzruszających scen w tym filmie.

ocenił(a) film na 9
Joe_Black1

Mi jak juz po jego smierci ona przypominla sobie karaoke i oczywiscie kłutnia

ocenił(a) film na 9
kamilos2904

Przepraszam... kłótnia, hmmm jak moglme sie pomylic ale zdarza sie

ocenił(a) film na 10
sledzik

Bardzo, ale to bardzo lubię powracać do momentu, gdy Holly znalazła Gerry'ego w jednym z pubów. No i to jego (Gerry'ego znaczy się) "The Galway Girl". Mhhh... "PS Kocham Cię" to jedna z najlepszych komedii romantycznych jakie kiedykolwiek widziałam.

ocenił(a) film na 9
yenn_1987

scena z karaoke też jest dobra. śmieszna, życiowa powiedziałbym...te podpuszczanie Gerry'ego i chęć wykazania się Holly. fajna fajna.

ocenił(a) film na 8
sledzik

U mnie wygrywa oczywiście kłótnia, upadek Holly ze sceny oraz jak ją pokazują w szpitalu i jeszcze wspomnienie kiedy po raz pierwszy się spotkali.

sledzik

ich pierwsze spotkanie, oczywiście! :D
cały film przeryczałam :D

ocenił(a) film na 9
sledzik

Uwielbiam ten film, a jeśli juz mam wybierać sceny to sam początek czyli ich kłótnia, potem karaoke no i oczywiśćie moment kiedy spotykają sie w irlandii :)

sledzik

Uśmiech jej przelotnego kochanka, gdy wróciła do Irlandii. Miał ten błysk w oku, który mówił, że coś z tego będzie ;) a filmem ogólnie się nie zachwycam, ot, przeciętny. Tylko ten gość mnie ujął ;)

ocenił(a) film na 10
sledzik

Z takich zwyklych lub smiesznych to: Klotnia, impreza z okazji urodzin Holly, wypad na ryby XD, pierwsze karaoke Holly
A z tych wzruszajacych to: kiedy Holly wraca do domu po stypie i dzwoni do Gerry'ego- straszne :(, drugie karaoke, scena, w ktorej Holly wyplakuje sie matce, kiedy Gerry przytula Holly we snie, no i oczywiscie koncowka... :)