PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=192901}

P.S. Kocham cię

P.S. I Love You
2007
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 165877
5,5 17 krytyków
P.S. Kocham cię
powrót do forum filmu P.S. Kocham cię

moja opinia

ocenił(a) film na 2

Musze przyznać, że film bardzo mnie.... niestety rozczarował.
Czytałam wiele pochlebnych opinii na temat tego filmu ale mnie osobiście wcale się nie podobał
Ani razu się nie wzruszyłam, choć zawsze rycze na tego typu filmach.
Książka jest rewelacyjna a film niestety nie wiele rzeczy odbiegało od oryginału i chyba to mnie zawiodło.
Nie zgadzał się sposób doręczania listu, miejsce wycieczki którą wykupił Gerry, nie było jak szukała pracy. Nie pozaliśmy jej braci, tego faceta od zakupów. W książce bardziej spotęgowany był jej smutek po śmierci męża.
Więc naprawde się zawiodłam na filmie.

ocenił(a) film na 10
martyna22p

Z jednej strony muszę sie z Tobą zgodzić. Jeśli ktoś nie czytał książki to może powiedzieć, że film jest naprawde super. Jednak Ci, co książkę czytali moga sie zawieść... Dla mnie książka Cecilii Akhern jest przecudowna, lepszej jak dotąd nie czytałam i myślę, że minie sporo czasu zanim taką znajde. W filmie nie ma tego klimatu. Nie ma tej zwariowanej, sczęśliwej przede wszystkim rodzinki, nie ma szukania pracy, faceta, z którym sie poznała w sklepie, imprezki w klubie, która była filmowana przez brata Holly, itd. Wszystkie aspekty, o których Ty właśnie mówisz. Sam w sobie film jesdt fajny, ale biorąc pod uwage książkę rzeczywiscie można sie rozczarować. Jedno co mnie naprawde cieszy to obsada, moim zdaniem idealnie dobrana... Pozdrawiam:)