P.S. Kocham cię

P.S. I Love You
2007
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 165961
5,5 17 krytyków
P.S. Kocham cię
powrót do forum filmu P.S. Kocham cię

bardzo udany film,pokazujący jak mocne potrafi być uczucie między dwojgiem ludzi. Mimo ogormnej tragedii, wywynioskować można,że miłośc jest najważniejszym uczuciem i to ona wszystko nakręca i sprawia,że mamy dla kogo zyc i widzimy we wszystkim sens. Fabuła ciekawa,aktorzy zagrali wrecz niebiańsko, miłośc aż kapie z ekranu, wykreowali postacie,które naprawde sie kochają. takie filmy wzbudzają we mnie zawsze sprzeczne emocje, Z jednej strony mnie dołują, bo mimo,że sie kochali, znaleźli sie, a przecież nieliczni doświadczają tego prawdziwego pięknego uczucia, to zostali rozdzieleni. Dlaczego? Z drugiej jednak strony napawają mnie nadzieją,że takie uczucia istnieją i mogą sie zdarzyć. Choc to jest tylko film, nie ma pewnosci ,ze w rzeczywistości tak jest. Chciałabym ,żeby tak było,ale coraz częściej trace w to wiare. I podwójnie emocjonalnie odczuwam tego typu filmy, po pierwsze,ja, nie zaznajac takiego uczucia w życiu,zazdroszcze im i łudze sie ,że mnie tez takie cos spotka,a po drugie skoro juz sie kochają,to jak można przeżyc smierć ukochanego. Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić