PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=192901}

P.S. Kocham cię

P.S. I Love You
2007
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 165875
5,5 17 krytyków
P.S. Kocham cię
powrót do forum filmu P.S. Kocham cię

czy warto iśc na ten film do kina? dołują mnie raczej komedie romantyczne ale je lubie;)

ocenił(a) film na 9
imagination90

warto,

ja ogólnie wogole nie przepadam za komediami romantycznymi, ale ten film jest bardzo pozytywny i nie taki do końca płytki...
Warto

opuncja

Właśnie! Niby jest komedią romantyczną, a tak naprawdę jest komedio-dramatem z wątkami miłosnymi, dzięki którym może się łza w oku zakręcić;)

ocenił(a) film na 8
MsJustysia

to zdecydowanie nie jest kolejna płytka komedia romantyczna, film jest świetny, płakałam śmiejąc się,. myślę, że warto.

ocenił(a) film na 8
imagination90

Tak jak juz tu padło mozna na nim smiac sie i plakac. Nie jest standardowa komedia-romantyczna.Polecam

imagination90

Ja tak sobie lubię komedie ale ta była piękna, to nie kolejna ckliwa tandetna historia... Ta jest orginalna i piękna :)
Pouczająca i dająca do myślenia :)
Polecam ja dałam 10!

ocenił(a) film na 10
joli

Zgadzam sie ze wszystkimi wypowiedziami. Dawno nie widzialam filmu, ktory powoduje tyle emocji. Wzrusza, bawi ale tez pobudza do glebokiej refleksji nad zyciem i przemijaniem. Poza tym pokazuje prawdziwa milosc, a dzis jest to coraz rzadsze.Dodatkowym atutem sa przepiekne plenery Irlandii i niezla muzyka

ocenił(a) film na 10
imagination90

najlepszy film jaki widzialam. polecam ;)

imagination90

Byłam na nim wczoraj...emocje niesamowite,raz płakałam raz sie śmiałam. Film godny obejrzenia POLECAM

ocenił(a) film na 5
imagination90

Nie warto...moim subiektywnym zdaniem film był dość przeciętny i w gruncie rzeczy baaardzo pzrewidywalny. Nic nie wniósł , nic nie pozostawił , lecz jeśli szukasz szybkiej i prostej rozrywki to ten film jest świetny. Po raz kolejny , utweirdziłam się w pzrekonaniu ,że ten gatunek filmu jest dla Amerykanów piętą Achillesową -najgorsze komedie romantyczne wychodzą z pod ręki reżyserów Ameryki Północnej...(tendencyjność....)