czy warto iśc na ten film do kina? dołują mnie raczej komedie romantyczne ale je lubie;)
warto,
ja ogólnie wogole nie przepadam za komediami romantycznymi, ale ten film jest bardzo pozytywny i nie taki do końca płytki...
Warto
Właśnie! Niby jest komedią romantyczną, a tak naprawdę jest komedio-dramatem z wątkami miłosnymi, dzięki którym może się łza w oku zakręcić;)
to zdecydowanie nie jest kolejna płytka komedia romantyczna, film jest świetny, płakałam śmiejąc się,. myślę, że warto.
Tak jak juz tu padło mozna na nim smiac sie i plakac. Nie jest standardowa komedia-romantyczna.Polecam
Ja tak sobie lubię komedie ale ta była piękna, to nie kolejna ckliwa tandetna historia... Ta jest orginalna i piękna :)
Pouczająca i dająca do myślenia :)
Polecam ja dałam 10!
Zgadzam sie ze wszystkimi wypowiedziami. Dawno nie widzialam filmu, ktory powoduje tyle emocji. Wzrusza, bawi ale tez pobudza do glebokiej refleksji nad zyciem i przemijaniem. Poza tym pokazuje prawdziwa milosc, a dzis jest to coraz rzadsze.Dodatkowym atutem sa przepiekne plenery Irlandii i niezla muzyka
Byłam na nim wczoraj...emocje niesamowite,raz płakałam raz sie śmiałam. Film godny obejrzenia POLECAM
Nie warto...moim subiektywnym zdaniem film był dość przeciętny i w gruncie rzeczy baaardzo pzrewidywalny. Nic nie wniósł , nic nie pozostawił , lecz jeśli szukasz szybkiej i prostej rozrywki to ten film jest świetny. Po raz kolejny , utweirdziłam się w pzrekonaniu ,że ten gatunek filmu jest dla Amerykanów piętą Achillesową -najgorsze komedie romantyczne wychodzą z pod ręki reżyserów Ameryki Północnej...(tendencyjność....)