PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118442}

Pachnidło: Historia mordercy

Perfume: The Story of a Murderer
2006
7,4 326 tys. ocen
7,4 10 1 326400
6,4 49 krytyków
Pachnidło: Historia mordercy
powrót do forum filmu Pachnidło: Historia mordercy
ocenił(a) film na 8
TyskiDaro

Uzasadnij swoją wypowiedź jeżeli już piszesz, że jest durny to rozwiń to, a nie puszczaj słowa na wiatr. Chętnie zapoznam się ja oraz zapewne duża część osób zainteresowana tym filmem twoimi argumentami przemawiającymi za słabym filmem.

ocenił(a) film na 9
marokesz2785

Durny film ? Chyba Ty :).

użytkownik usunięty
TyskiDaro

ale żeś się rozpisał !

ocenił(a) film na 3
TyskiDaro

zgadzam się całkowicie, argumentacja zbędna
jeżeli ktoś nie pojmuje co w tym filmie się mogło nie podobać radze przeanalizować ostatnie 20 minut, niewiarygodna ujma dla każdego widza

ocenił(a) film na 3
Marcinekk

Dokładnie. Czułem się zażenowany całą konwencją filmu, a końcówka mnie jeszcze dobiła i utwierdziła w przekonaniu, że oglądam jakiś niskobudżetowy SF klasy B.

ocenił(a) film na 3
TyskiDaro

Końcówka była koszmarna, zresztą wcześniej też niewiele lepiej

TyskiDaro

w sumie popieram tez nie podobal mi sie ten film zabardzo i kompletnie nie przemyslany bezesnosowny pusty nudny itp.
spodziewalam sie czegos lepsszego i ,,grubo'' sie zawiodłam
nie polecam

ocenił(a) film na 8
ewa145

Film oczywiście może się nie podbać,ale na pewno nie jest pusty w sensie treści.Ja osobiście go polecam.Tyle.

ocenił(a) film na 3
TyskiDaro

A mnie się nie podobał i to bardzo. W prawdzie zapowiadał się dość ciekawie, zwłaszcza, że obrazy były w nim pokazane na tyle dobrze by odnieść wrażenie, że faktycznie czuje się dany zapach, czy też odór... Ale końcówka? Tragedia! Tak po prostu główny bohater został zjedzony. Film zwyczajnie stracił dla mnie sens...