PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118442}

Pachnidło: Historia mordercy

Perfume: The Story of a Murderer
2006
7,4 326 tys. ocen
7,4 10 1 326400
6,4 49 krytyków
Pachnidło: Historia mordercy
powrót do forum filmu Pachnidło: Historia mordercy

Rozczrowanie.

użytkownik usunięty

Z jednej strony ciekawy film, o człowieku który posiada niezwykły dar, węchu i tworzenia
perfum, ale z drugiej strony, jestem rozczarowany tą sceną, gdzie wszyscy którzy wyczuli
moc pachnidła wszyscy zaczęli się rozbierać i uprawiać seks, to było po prostu żałosne.
A w szczególności ta końcówka, gdzie tego chłopaka rozszarpali na strzępy, albo jak
mordował te biedne dziewczyny dla jakiegoś głupiego pachnidła.
No ale wyszło jak wyszło.

ocenił(a) film na 7

Nie zrozumiałeś z filmu nic. Aż nie chce sie tłumaczyc.
''Głupiego pachnidła'' haha xD

Również uważam, że scena orgii była odbiegająca od ogólnego poziomu filmu. Jeśli by się skończył przed nią to dałabym 9. Rozumiem, że chciano pokazać moc, którą niosło ze sobą pachnidło, ale wyszło trochę niesmacznie...

emmilly

dokładnie, film jest bardzo fajny, ale końcówka-żałosna.

zgadzam się scena końcowa była żałosna poza tym film był ciekawy ;/Jednakże zakończenie po prostu patologia .

nikola200

Jestem ciekawa czy którekolwiek z was przeczytało chociaż kilka stron książki ale po waszych komentarzach sądzę, że raczej nie...

ocenił(a) film na 8
nikola200

nikola200 film oceniłaś na 3 ?? no bez żartów o.o

cookiexkannibal

może przesadziłam, ale zakończenie mnie rozwaliło ;/tak głupiego zakończenia nie widziałam ;/

ocenił(a) film na 8
nikola200

ja w sumie nie pamiętam zakończenia ;d dawno widziałem ten film ale z tego co pamiętam to mi sie podobał i zasłużyl sobie conajmniej na 8 ;o

cookiexkannibal

film był ogólnie ciekawy, ale ostatnie około 30 minut filmu ;/beznadziejne ;/

użytkownik usunięty
nikola200

zla ekranizacja, ale ksiazka jest tez taka sobie. bardzo denerwuje po 50 stronach