to ZDECYDOWANIE odradzam ogladania filmu, sama nie mogłam go w całosci obejrzec,
obejrzałam jedynie troche poczatku, srodka i konca. Jak dla mnie film zepsuł cała kwintesencje
ksiązki..
miałam to szczęście że najpierw obejżałam film, ale książka mnie oczarowala - było to z jakieś 6 lat temu....
Ja mam odmienne zdanie. Film całkiem dobrze wypadł. Aż jestem pozytywnie zaskoczona, że tak bardzo nie różnił się od książki. Naprawdę dobry film, jak najbardziej polecam wszystkim a zwłaszcza tym co przeczytali książkę.
ja czytalam ksiazke- i powiem szczerze nie zachwycila mnie, nie przemawia do mnie jej fenomen, dzis obejrze film - i ciekawa jestem jakie bede miec wrazenia??
eh. narazie obejrzalam polowe filmu- ale podoba mi sie bardziej niz ksiazka, zobaczymy jakie bedzie dalsze pol :)
Ja film obejrzę dzisiaj (jeśli nie zapomnę). Co do książki to nie była zła. Kiedy po nią sięgałam, miałam bardzo wysokie oczekiwania i one trochę mi popsuły lekturę. Natomiast kiedy o nich zapomniałam to okazało się, że jest to całkiem ciekawa i dobrze napisana historia. Można się przyzwyczaić nawet do tego, że prawie wcale nie ma dialogów.