PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=527134}

Pakt z diabłem

Black Mass
2015
6,7 53 tys. ocen
6,7 10 1 53205
5,2 23 krytyków
Pakt z diabłem
powrót do forum filmu Pakt z diabłem

Czyżby Johny na starość chciał za pozować na prawdziwego aktora? Wątpię by mu się udało, nie da rady całe życie "jechać" na pięknych oczkach, waląc w łeb warsztat aktorski... oj za późno Johny... stawiam 90% że będzie jak zwykle: kij od szczotki.... pożyjemy zobaczymy.....

michael_69

Ament.

michael_69

Nie żebym był jakimś wielkim fanem jego aktorstwa ale myślę, że kreacje w Blow, Rozpustniku, Marzycielu, Dziewiątych wrotach, Las Vegas Parano i Sekretnym Oknie były raczej udane.

irranus

o tuż nie, to niestety złudzenie :)

michael_69

jak traktować poważnie człowieka, który pisze "o tuż"?
poza tym, czy wedlug ciebie prawdziwy aktor to taki grający tylko w jednym słusznym gatunku (czyli tym, który akurat tobie podoba się najbardziej)? jak dla mnie doskonale poradził sobie w swoich zróżnicowanych rolach

ragnarofk

wydaje ci się bo młody jesteś....
o tuż, nie za bardzo chce mi się rozpisywać, ale jak oglądniesz kilkadziesiąt tysięcy filmów tak jak ja, to zrozumiesz różnicę miedzy aktorem a aktorzyną... bez znaczenia w jakim gatunku gra, bez znaczenia czy go lubisz czy też nie, bez znaczenia... itp.

po za tym, po co chciałbyś mnie traktować poważnie? skoro i tak widzisz to co chcesz widzieć a nie za bardzo udaje ci się dostrzec sedno sprawy? /pytanie retoryczne, gdyż nawet nie chcę znać odpowiedzi/