PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10326}
7,2 20  ocen
7,2 10 1 20
Pan Bruno
powrót do forum filmu Pan Bruno

Nikt Tego filmu chyba nie widział. Zero reklamy, zero postępów... A przecież film jest bardzo fajny!!!!!(Tak mi siostra mowiła:P) Ale to okropne!!! Dlaczego ludzie nie mogą jakoś ruszyć polskiego kina!! Czemu ten film nie moze np. odnieść sukcesy jak np. tandetne dzieło znanego hollywodzkiego reżysera? To jest okropne! Widziałam ten film tylko raz, leciał w sztuce i to o 21.30, więc nie miałam jak go oglądnąć. Polskie kino upada, a moje szanse na zostanie reżyserem maleją... I co, mam zdawać FCE w dwa lata itd, itp, i jechać do Anglii albo Ameryki na studia, żeby spełnić swoje pieprznięte marzenia? Dziękuję bardzo tym, którzy wysilili się chociaż na tyle, żeby przeczytać moje zrzędzenie i mam nadzieję, że wzrośnie zainteresowanie tym filmem. Ja sserdecznie 'kibicuję' reżyserowi: Marcinowi Dulembie i Bobkowi(on też jest reżyserem?) i jestem za nimi! TRZEBA RUSZYĆ COŚ W POLSKICH FILMACH! A jak nie to do końca życia albo polski film będzie strzelanką LINDY i LUBASZENKI(z całym szacunkiem), albo historyjkami miłosnymi zerżniętymi zza oceanu z udziałem ŻMIJEWSKIEGO. Błagam!!!!!!!! Niech to się zmieni!!!!!!!!Natos(Yavinell)

Natos

Hej! Przeczytałem Twój komentarzi przynam,że chętnie zobaczylbym ten film,zwłaszcza,że gra w nim Anna Wielgucka,która od czasu "Panny Nikt"właściwie w niczym innym sie nie pojawiła.A wielka szkoda,bo to bardzo zdolna aktorka.Pozdrawiam

Martin_Eden

Właśnie. Szkoda że utalentowana aktorka Anna Wielgucka otrzymuje tak mało ról. Przecież ona jest świetna!!! Na filmweb'ie nie ma nawet jej zdjęcia.