PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=630}
6,3 119 tys. ocen
6,3 10 1 119340
5,8 58 krytyków
Pan Tadeusz
powrót do forum filmu Pan Tadeusz

jeszcze gorszy film. Jedyne co z ksiazki przeczytałem to "litwo cos tam tralalalala" . Na film poszłem jak go nakręcili bo szkoła cała szła i lekcji nie było . Troche podrzemałem w koncu z kolesiami na bronka spieprzylismy .

kamarza

Kolejny pajac który poczuł się urażony subiektywną opinią innego użytkownika, i nie wiem co masz na myśli pisząc, że władze produkują idiotów (po co?) - wręcz przeciwnie, w szkole tą książkę trzeba przeczytać, w innym wypadku twoje oceny będą dużo gorsze... ba, trzeba nawet uczyć się na pamięć inwokacji.

ocenił(a) film na 8
Awgwa

Wiesz z tego co się orientuję wiekszość w tej chwili czyta streszczenia bądź ogląda film, niewielu zagląda do tradycyjnej lektóry. A rząd produkuje idiotów, nie twierdze ze wszyscy są podani, ale wielu jest, moze poprostu jestes w takim wieku ze trudno ci w to uwierzyc, ale ja jako osoba zajmująca się między innymi uczeniem innych widzę chociażby po podręcznikach z jakich się obecnie kożysta, porównując je do tych z jakich jeszcze ja 12 moze 15 lat temu się uczylam, no przykromi ze nie wspomne o smiechu wartym egzaminie dojzalosci i niech nikt mi nie wmawia ze jest trudny, bo ja bez przygotowania poziom rozszerzony z polskiego i histori napisalam na ponad 80 procent, przy czym zaznaczam ze studia konczylam na kierunku malarstwo i nie mam nic wspolnego ani z historia ani z polskim.
Ale nie mieszajmy to forum dotyczy czego innego, a ty zaraz pewnie odpalisz kolejna inteligentna odpowiedz ze jestem pajacem bo na jakiekolwiek argumenty cie nie stac.

Koniec

kamarza

Napisałem tak bo odpowiedziałeś pod moim postem o produkcji idiotów przez rząd, to nie był żaden argument.